2777
2789
عنوان

شماهممم🐢

85 بازدید | 15 پست

ولی چرا هیچی شبیه اون چیزی که فکر می‌کردیم نیست 

مثلا من قرار بود تو این سن کلی سرم گرم پسر و این جور چیزا میشد یا حتی هر روز تفریح بودم این ور اون ور همش عشق و حال😂☹

ولی حالا اصلا زندگی تو ی سکوتی از خودش رفتههه که نگم فقط 

زندگیم خلاصه شده تو درس 

ی هفته بود انقدر سرم گرم درس بود تو آینه خودم و نگاه نکرده بودم و امروز بالاخره به صورت جامع این کارو کردم😂🌷  

شماهممم

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

چون تصورات اینده و ارزوهامون همه تو خالی شده هیچی درست نیست که مارو به حس خوب بودن برسونه

توجه   ب ولله کاربر اقام ،هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فک میکردم بشم‌۳۳ دیگه خیلیییییی پیرشدم ولی الان میبینم هنوزم بچه ام   😐 هنوزم قهر میکنم هنوزم جبهه میگیرم هنوزم داد میزنم هنوزم مسخره میکنم هنوزم با صداااای خیلیییی بلند میخندم😐

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

چون رمان از سایت نودهشتیا خوندیم

خیلی ام خوندیم

مثلا خود من منتظر بودم روز اول دانشگاه با ارشام تهرانی که استاد دانشگاهمونه و از قضا پسر عموی تازه از خارج برگشتم هست تصادف کنم

بعدم مجبورمون کنن ازدواج کنیم باهم

🇮🇷در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...🇮🇷

من فک میکردم بشم‌۳۳ دیگه خیلیییییی پیرشدم ولی الان میبینم هنوزم بچه ام 😐 هنوزم قهر میکنم هنوزم جب ...

ایشالا ۶۰ سالگی ام اینجور باشهه😂🤝

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

چون رمان از سایت نودهشتیا خوندیمخیلی ام خوندیممثلا خود من منتظر بودم روز اول دانشگاه با ارشام تهرانی ...

وای ارهههه😂🥲 

چقدر دلم تنگهه اون موقع هاست(دوران تباهیمون) 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

وای ارهههه😂🥲 چقدر دلم تنگهه اون موقع هاست(دوران تباهیمون)

من دوران کرونا میخوندم🥲

🇮🇷در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...🇮🇷