2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهمن ماه سالگرد آشنایی مون اومد دنبالم، رفتیم خرید یه مینی کیک و دسته گل بزرگی برام گرفت و رفتیم خونش قرار بود پیتزا درست کنیم( از اونا که خمیرش قلبی هست 🥲 ت پینترست دیده بودم) کلی عکس و فیلم گرفتم کیک رو گذاشت رو میز و اشاره کرد بشینم رو پاش تا کیک و ببریم کیک رو که بریدم، دستش رو گذاشت رو کمرم و لبم رو آروم بوسید بر عکس همیشه منم همراهیش کردم، وسطش یهو هولش دادم و پیرهنم رو برداشتم دویدم ت حموم در رو هم قفل کردم ( کار خاصی نکردیم فقط پیرهنم رو در اورده بود و ...) بلند بلند گریه میکردم، اومد پشت در چند بار در زد گفت چی شده عزیزم؟ چرا اینجوری میکنی؟ چن دقیقه همونجا موندم (من خانواده مذهبی و سنتی داشتم و کلا خودم هم یکم معتقد بودم) صورتم رو شستم و لباسم رو پوشیدم و اومدم بیرون بدون حرفی گوشیم رو برداشتم داشتم ماشین میگرفتم که گوشی رو از دستم کشید و کاپشنش رو برداشت و گفت خودم میرسونمت، ت ماشین گفت یه جوری رفتار میکنی انگار به زور بهت دست زدم از سگ کمترم اگه یه بار دیگه سمت تو بیام.

۳ هفته هیچ کدوم نه تماس گرفتیم و نه پیامی دادیم، بعد از حدودا ۲۰ روز زنگ زد گفت بیا ت کوچه خوابگاه کارت دارم، آشتی کردیم...

به من احترام میذاشت و اهل حرف زور نبود، کم پیش میومد به چیزی گیر بده ولی اگه چیزی میگفت و گوش نمیکردم قیامت بود، دیگه هیچ وقت پیش نیومد که چند روز قهر باشیم ولی خب دیوانم می‌کرد. با همه این حرفا خوبی هاش خیلی بیشتر از بدی هاش بود و اونقدری خاطرات خوب ازش داشتم که میشد از اندک روزهای بد گذشت.