2777
2789
عنوان

مضخرفترین ارایشی که داشتین کی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 41 پست
وای شما چه حوصله ای دارین این وقت صبح به چه چیزا فکر میکنین

هروقت یادم میوفته عصبی میشم عکس عروسیمو توگالریم دیدم یادعقدمم افتادم

توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم متاسفانه شب عقدم بود. شبی که خیلی از فامیل های شوهر منتظر بودن ببینن عروس چه شکلیه. آرایش های ده ...

همه یه دورفرق سربازکردن واون دوران ابروشیطونی وموی سیخ سیخو گذروندن من دهه هفتادیم ازاین فاجعه درامان بودم

نخندین ولی من اینوقت صبح اینارو میخونم میخندم😂😂

😅😅😅😅😅😅اینا غم داره خواهر ولی ادم مدلای دهه پیشو میبینه واقعا خندش میگیره

همه یه دورفرق سربازکردن واون دوران ابروشیطونی وموی سیخ سیخو گذروندن من دهه هفتادیم ازاین فاجعه دراما ...

الان که مدل ها خیلی ساده و شیک شده فقط دست آرایشگر خوب باید بیوفته

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 
حالا بدونی من برادرم بیشتر غمت میگیره😂😂😂😂

به کاربریت توجه نکردم چرا غمم بگیره چون مردی 

به کاربریت توجه نکردم چرا غمم بگیره چون مردی 

نه اخه اینجا تو این سایت حضور من شاید یکم جالب نباشه ولی من دنبال یه چی بودم یهو اومدم این سایت بعدش کامنتا رو میخوندم برام جالب بود ثبت نام کردم الان هرازگاهی میام تایپیکارو میخونم نمیدونم ولی برام جالبن، منظور بدی نداشتم

الان که مدل ها خیلی ساده و شیک شده فقط دست آرایشگر خوب باید بیوفته

اره مدلا خوبن ولی بعضیا یکم زیادی غلیظن 

نه اخه اینجا تو این سایت حضور من شاید یکم جالب نباشه ولی من دنبال یه چی بودم یهو اومدم این سایت بعدش ...

برای من مهم نیست ولی وقتی میدونی حضورت تویه جمع جالب نیست نباش چون نبودنت احترام به خودته اقا ارمان

عروسی دختر عمم کلاس پنجم بودم وحشتناک تب خال زده بودم  یه ارایش مضخرفم دختر عموم رو صورتم پیاده کرد پشت نیسان نشستیم رفتیم عروسی وقتی پیاده شدم و خودمو تو ایینه دیدم وحشت کردم کل ارایشم بس که باد خورده بود توصورتم پخش شده بود 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
من که هر مراسم مهمی بوده تبخال گوشه لبم بوده بی تردید

منم همینجورم تبخال نفرت انگیر

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍