اول خودم میگم من روز عقدم ارایشگرم منوجوری درست کرده بود که انگار قراربود نقش روحوبازی کنم انقدرسفیدم کرده بود خودمم سفیدم شبیه ماست شده بودم موهامم شبیه درخت نخل بود😭😭😭😭😭😭
توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اخه اینجا تو این سایت حضور من شاید یکم جالب نباشه ولی من دنبال یه چی بودم یهو اومدم این سایت بعدش کامنتا رو میخوندم برام جالب بود ثبت نام کردم الان هرازگاهی میام تایپیکارو میخونم نمیدونم ولی برام جالبن، منظور بدی نداشتم
عروسی دختر عمم کلاس پنجم بودم وحشتناک تب خال زده بودم یه ارایش مضخرفم دختر عموم رو صورتم پیاده کرد پشت نیسان نشستیم رفتیم عروسی وقتی پیاده شدم و خودمو تو ایینه دیدم وحشت کردم کل ارایشم بس که باد خورده بود توصورتم پخش شده بود
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
من که هر مراسم مهمی بوده تبخال گوشه لبم بوده بی تردید
منم همینجورم تبخال نفرت انگیر
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍