2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 93350 بازدید | 994 پست
من میگم اول تلاشتو بکن ک برش گردونی اگ دیدی نمیشه اونموقع تصمیم بگیر

بخدا تلاش کردم پنج ماه و خورده ایی تلاش کردم همه کاری کردم که خوب بشه  اما نمیشه نمیتونه اونو ول کنه خودش بهم گفته بود من تو رو بوسیدم گذاشتم کنار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم شرایط تو خیلی سخت تر از شرایط منه .الانو نبین دارم راحت میگم راجبش چ شباییک تا صبح گریه کر ...

اره بخدا هیچکی تو شرایط من نمیتونه دووم بیاره باور میکنی در عرض سه ماه من سی کیلو وزن کم کردم بابت فشارو غصه ایی که به من وارد شد بچه دنیا آوردم باید به بچه ام می‌رسیدم داشتم اشک وغصه و غم به خورد بچه ام میدادم 

ببین ضعیف نباش مردااز زن ضعیف خوششون نمیاد اینکه فرار کنم و... اون اگه دلش ب حال بچه میسوخت ک بخاطر بچه هات خیانت نمیکرد پس بچه هاتو دست گرگ نده اونا ک ب خواست خودشون ب این دنیانیومدن اتفاقا وایسا میدونم سخته من خیانت دیدم میدونم فکراینکه کسی غیرتولمس کنه چقدرروانتوخرابترمیکنه ولی پروووباش ببین ب مدت ۲ هفته خودتو خونسردنشون بده وبیخیال ب این فکرکن بگو مرد واقعی دزدیده نمیشه این مرد نیست وسلام خودتو بابچه هات سرگرم کن اون دختر ۵ سال ونیم میدونی الان تودلش چقدررررر استرس داره ارامش میخاد روزا اگه شرایطشو داری ببرشون بیرون توخونه نمون اصلا شده ی جایی کلک بزن شوهرت میاد ازدر محبت وارد شو هرچند سخته اما این ی ترفنده باتمام نفرتت الکی بهش محبت کن توهمون تایم باورکن فکربیرون ازسرش ب درمیکنه وقتی ببینه توخونه بهش محبت میشه مگر ذاتش لاشی باشه ...اونم ی مدت دیگه ازاون زنه خسته خواهد شد خیالت تخت مثل روزروشن ..الهی لعنت ب ذات کثیف بعضی زنای کثیف ک ی مشت مردهول وکثیف روبرازن بدبختشون شیرمیکنن

وقتی جا برای رفتن نداری خب کجا بری اخه؟؟؟من بودم میموندم و هیچ کاری بهش نداشتم مثل یه همخونه و نهایت ...

لطفا بیشتر بگو چطوری آخه !!!؟ آخه خیلی سخته 

مثلا ممکنه الان قبول کنم بعد یکساعت بعد میگم اگه بودم حامله شد زنه چی !؟اگه بخاطر بچه ها منو داره و بعد از شیر خوردن در اومد خودش منو انداخت بیرون چی !!

برو قیمتای اجاره خونه رو ببین ،عاقلانه تصمیم بگیر90 درصد مردای ایران هولنفک نکن طلاق بگیری یه بهتر ا ...

من که جداشم دیگه ازدواج نمیکنم 

پولی هم ندارم اجاره خونه بدم 

گفتم برم کار نگهداری از سالمند هم جا خواب میدن هم حقوق

منم خونه ندارم مستاجرم.میدونم عزیزم .خب چاره ای نداری .بین بد و بدتر یکیو باید انتخاب کنی .خیلی سخته ...

برادر ندارم 

نه بابام همون موقع زنگ زدم که برم پیشش آب پاکی رو ریخت گفت کجا بگیری بیای بشین زندگیتو کن دو تا بچه داری فک کن مرده 

دیدی گفتم تو خونه بهش خوش نمیگذره ک میگه ارامش نمیگیرم.زبون بریز براش خب .بگو تو عشق منی رفتی بیرون ...

خب اینایی که میگی یجور خودمو خر میکنم اون بهم باج نده بعد من برم بهش بچسبم اون گوشیمو رد تماس بزاره بعد من قربونت صدقه ش برم 

همون موقع خبر نداشتم که خیانت می‌کنه همینطور بودم که آدم نشده اتفاقا خوشحال بود که نگا چه زرنگم خیانتم میکنم طرف همش ور دلمه خبرم نداره

بمیرم برادلتتتتت بمیرم😭😭😭😭🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
باید میگفتی ولی من دلم رابطه میخواد .تو شوهرمی باید نیازمو رفع کنی و دلم مثلا فلان مدلو میخواد .از ط ...

دیشب اتفاقا با اون رابطه داشت دیگه انقد از برم که متوجه میشم چون اونموقع ها میخواستم بقول تو با رابطه نزارم سمت اون ژنه بشه ازش درخواست میکردم قبول نمی‌کرد چون ببخشید رابطه داشت راست نمیشد چون بعضی شبا دعوا میفتادم که رابطه داشته باشه اونجاش اصلا راست نمیشد بعد استرس کارشو بهونه میکرد

انقد حالم بده که عقلم یاری نمیکنهشاید باور نکنی الان که پیام میدم همش تو این فکرم الان داره باهاش چک ...

برات مهم نباشه 

شرایطت تو الان اینه فرض کن مرده با حوری بهشته می تونی چکار کنی؟؟زندگیتو بکن و غم نگیر شجاع شو حقتو بگیر ازش