2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 33660 بازدید | 508 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلـه. چون مطمئنم اونی که ادمی رو میاره تو این دنیا بند و بست رزقشم می‌کنه. بخصوص دختر

پس همه این بدبختا با 4-5 تا بچه که سر چهارراه گدایی میکنن همه شون منم!

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده
ببین عزیزم من یکساله مقاومت کردم توازشرایط زندگیم چی میدونی مثلا وقتی مخالفت میکنم پشتوانه ای ندارم ...

یعنی وضع زندگیتون طوریه که با بچه سوم مخالفت کنی طلاقت میده؟؟؟؟؟

بعد میگی آدم خوبیه؟

بچه دار شدن باید خواست دو طرف باشه  مخصوصا که دوتا دارین دیگه

رفتار هر دوتون نشون میده هیچکدوم به بلوغ فکری نرسیدین

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
عزیزم اگه درآمد همسرت بالای ۸۰ میلیون باشه حداقل از نظر مالی میتونی بگی میشه کنار اومد با بچه سوم ول ...

به سی میلیون نمیرسه ،خودمم اصلا حال وحوصله ندارم ن دیگه فعلا قایمکی قرص میخورم چه میشه کرد

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

یعنی وضع زندگیتون طوریه که با بچه سوم مخالفت کنی طلاقت میده؟؟؟؟؟بعد میگی آدم خوبیه؟بچه دار شدن باید ...

اون طلاق نمیدم میگم من نمیتونم به طلاق تهدیدش کنم چون میدونه کسی روندارم پس اندازهم ندارم

پس همه این بدبختا با 4-5 تا بچه که سر چهارراه گدایی میکنن همه شون منم!

با این ادمها بحث کردن بی فایدست

عقل و شعورشون در همین حده 

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
عزیزم اگه درآمد همسرت بالای ۸۰ میلیون باشه حداقل از نظر مالی میتونی بگی میشه کنار اومد با بچه سوم ول ...

من و شوهرم درآمدمون  خوبه. دومی رو تازه آوردیم. با گوشت و پوست دقیقا حس میکنیم که چقد زندگی سختتر شده. باید حواسمون به خرج باشه.

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده
به سی میلیون نمیرسه ،خودمم اصلا حال وحوصله ندارم ن دیگه فعلا قایمکی قرص میخورم چه میشه کرد

عزیزم با گوشت ۱۲۰۰ تومنی چجوری میخوای با سی تومن سه تا بچه رو بزرگ کنی خیلی وحشتناکه چه دلی داره شوهرت

دارم پنهونی قرص میخورم

مخالفت نکن باهاش و خودتو موافق نشون بده تا دیگه بحث نکنه ولی همچنان ب جلوگیری ادامه بده بعد یه مدت هم خودتو ناراحت نشون بده ک باردار نمیشی. خلاصه یکی دو سال نقش بازی کن تا از سرش بیفته

همسرت چن سالشه

مخالفت نکن باهاش و خودتو موافق نشون بده تا دیگه بحث نکنه ولی همچنان ب جلوگیری ادامه بده بعد یه مدت ه ...

اوکی عزیزم انشالله ازسرش بیفته ۴۳سالشه