2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 16401 بازدید | 279 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتضاح نیس ولی عالی هم نیس بخورنمیر🥺

منم سومی باردارم و یکسال از شما کوچکترم بشذت سختمه .خرج و موقعیت اقتصادی ی طرف انسولینی هم شدم

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دارم پنهونی قرص میخورم

منم پسرم امسال پیش دبستانیه گیر داده به بچه دوم همسرم اما اخلاف درست درمون نداره جیگرم خونه نمبتونمم لگم نه شکاکه هزارتافکر میکنه بگم بچه نمیخوام دارم یواشکی قرص میخورم که باردارنشم 

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

من دوتا دختر دارم سومی رو ناخواسته باردار شدم شوهرم گفت اگه دوقلو پسرم باشن نمیخوام...سقط کردم..چون ...

چه جرئتی  داشتی سقط کردی منی که شوهرم گفت سقط کن اول از عاقبتش ترسیدم الان عاقبتم با افسردگی سیاه شده

باورکن حتی دخترم که ۱۳سالشه عاقلتربهش گفت گندزدین به زندگیمون یکی دیگه هم میخایدبدبخت کنید

اصلا بچه نیار اصلا اشتباه نیست که نمیخوای بچه دار شی.  من 38 سالگی بچه دار شدم به سختی.  خیلی بدن داغون میشه و توان آدم خیلی خیلی کمه.  شما که زحمت دوتا بچه هم داری 

اسی به شوهرت بگو رفتم دکتر زنان .سونو انجام دادم دکتر گفته کیست داری بچه دار نمیشی یه سونو هم برو به دکترش بگو که تو سونو بنویسه که کیست داری اگر شوهرت سونو برد جایی نشان بده ببینه واقعا نوشته کیست داری .مواظب باش قرص ال دی پوست و خراب و پر لک می‌کنه تنها راه هم اینه که تو خونه هستی باید ضد آفتاب بزنی

منم ۳۴ سالمه دو بچه دارم

شوهرم میگه سومی بیاریم

من بچه هام شیر ب شیر بودن خییلی اذیت شدم.

حتی الانم پسرم ۵ سالشه نمیزاره درست درمون بخابم

شوهرمم ادم تنبلیه .خودجوش اصلا کمکی نمیکنه..باید همش بش بگم چیکار کن چیکار نکن

همش میگم کاش قبل ۳۰ سومی میاوردم.ن تو این سن