2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12776 بازدید | 244 پست

همسنیم ولی من سومی داره دو ساله میشه بعضی وقتا حوصله شیطونی هاشونو ندارم چون سنمون بالا رفته ببین اگه حوصله نداری نیار به حرف شوهرت گوش نکن

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

اسی عاقل باش 

شوهرت عاشق بچه نیست بخدا نقشه داره برات 

میخواد تو تا اخر عمرت کلا درحال زاییدن و بچه بزرگ کردن باشی نفهمی اون داره چه غلطی میکنه چجوری زندگی میکنه و ....

برای اون دوتا بچه هات کم نزار انقدر خرج بتراش شوهر جانت بفهمه بچه مسئولیت و خرج داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۳۴ سالمه دو بچه دارمشوهرم میگه سومی بیاریممن بچه هام شیر ب شیر بودن خییلی اذیت شدم.حتی الانم پسر ...

خب نیار

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
مگه دیونه باشم قرص میخورم پنهونی

آمپول سه ماهه بزن راحت شی شایدباقرص بفهمه با آمپول اصلانمیفهمه.سری بعدکه گفت بگوفقط برولباس وپوشک وشیرخشکش روقیمت کن هزینه مهدکودک روبپرس بعضیاجای مغزتوسرشون خالیه من کسی و میشناسم کارگره یه موتور داره ولی یه خونه مسکن مهر داره سه تاااابچه پشت سرهم آوردحتی پول اژانس هم نمی‌دونم ندارن یانمیخوادخرج کنه به سه تا بچه کوچیک توسرماوگرمایاپیاده میره یاموتورشوهرتازه تصمیم به چهارمی هم داره 

عزیزم زیر بار نرو اصلا من خودم یه سال ازت بزرگ ترم شوهرم وازکتومی کرده بچه بیاد تو این دنیا ک چی بشه ...

عزیزم بچه نداری اصلا چه جوری شوهرت رضایت دادمردا اینقدر خود خواهن خیلی کم این کارو میکنن

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

من تک فرزندیو قبول ندارم خودم یه دختر دارم ۴۹ سالم شده تازگیا دوتا خوبه چون وقتی اوردی باید دوتا داشته باشی که بچه تنها نباشه

ولی تو این وضع واقعا سه تا به نظرم گناهه هر کار میخوای بکنی برا اون دوتا بکن که بچه عقده نداشته باشه من الان تو این سن مستاجرم هنوز کلی مشکل داریم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔