2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12776 بازدید | 244 پست
اخه ببین شرایط بد مثلا اگر نداری باشه آدم امید داره که یه روز وضع مالیش خوب شه ،ولی آدم دیونه هیچوقت ...

ای خدا ،این دیگه کیه ،بخدا ماخیلی بیچاره ایم ،چندسالته آجی خیلی ناراحت شدم،

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

ای خدا ،این دیگه کیه ،بخدا ماخیلی بیچاره ایم ،چندسالته آجی خیلی ناراحت شدم،

حدود ۳۰ سالمه،میدونی از هرکدوم از اطرافیانم میپرسم میگن خودت میدونی یه تصمیم شخصیه،ولی مثلا از نظر شما که یه نفر سومی اشتباهه آوردن دومی؟؟؟

خودمم گاهی به خدا میگم چرا این آدم باید شوهر من میشد؟؟؟زندگی با یه روانی واقعا سخته،بعد حس بچمم داره خیلی از رفتارا اونو تکرار میکنه و یاد میگیره،با خودم میگم یکی دیگه بیارم که اونم بشه شبیه اینا اخه مگه دیوونم

بعد خیلیا رو میبینم تک فرزندن والا راضی هم هستن میگم خوب منم یکی از همونا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدود ۳۰ سالمه،میدونی از هرکدوم از اطرافیانم میپرسم میگن خودت میدونی یه تصمیم شخصیه،ولی مثلا از نظر ش ...

راستش بازم من توشرایطت نیستم اما درسته بنظرم نیارید ،ممکنه ارثی هم باشه این وسط شماپیرمیشین ،منم خیلیارو دیدم تک فرزندهستن خیلی ام خوشبختن،انشالله پسرتون مشکلی پیدانکنه ،گناه داره طفل معصوم ،

حدود ۳۰ سالمه،میدونی از هرکدوم از اطرافیانم میپرسم میگن خودت میدونی یه تصمیم شخصیه،ولی مثلا از نظر ش ...

کاش میشدازآینده باخبرشد یه جاهایی یه جوری سردوراهی می افتیم که دلمون میخادخدابیادبگه راه درست اونه ،آخه ترس داریم ،شکست خوردیم آخه آدم تواین شرایط چجوری تصمیم درست روبگیره 

شوهرم نخواد،اصن نمیخام بفهمه

خیلی سخته

نمیدونم چرا مردا باید بچه بخوان

آخه نه غذا و نه هیچ بعدی از زندگی تا۳ سال سرجاش نیست.

همه چی مختله....سفر تفریح فیلم رابطه... غذا خونه تمیز مهمونی... اووه واقعا بی درکن

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
سنتی عزیزم

بنظرم بزارهرچی میخادبگه اهمیت نده شما سازمخالف نزن بزارفکرکنه باهاش موافقی ولی کارخودتوانجام بده ،واسه بچه بنظرم بازم صبرکن فعلا چندسال بگذره ،ادمابسته به شرایط تغییرمیکنن

منم دوتا دارم و قصد دارم دیگه باردار نشم چه بخواد چه نخواد

کارخوبی میکنه عزیزم ،شوهرم لجبازه ،می افته رودنده لج حتی خونه خواهرمم نمیزاره برم ،یعنی زورمیگه

همین الانشم خبری ازسفروتفریح نیست 😔

بخدا همون غذا چایی حموم دستشویی یه آرایشگاه به دل آدم می مونه

بنظرم پول بده با یکی هماهنگ کن به بهانه عمل واریکوسلی‌ چیزی وازکتومیش  کنید خیال همه راحت شه

تنها این به ذهن خسته م رسید

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
بخدا همون غذا چایی حموم دستشویی یه آرایشگاه به دل آدم می مونهبنظرم پول بده با یکی هماهنگ کن به بهانه ...

عزیزم الهی سرزنده باشی ،اوکی خواهریه کاریش میکنم ،خدابزرگه