2777
2789

از باید و نباید هاش نمیدونم زیر بغل و بیکینی وای چقدر قرار درد بکشم؟ میشه پماد زایلاپی بزنم بعد اونجا برم بشورم؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

حس خجالت هم داری؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد نداره خجالت داره وااای تا روده ات رو‌میبینه

چرا تا روده

یعنی کامل باید برهنه بشه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من به خاطر خجالتش هرچی با خودم بحث کردم و خواستم خودمو راضی کنم نشد که نشد 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

دردش در حد گز گز -هر جلسه که میگذره چون درجه شو بیشتر میکنه یکم گز گز بیشتر میشه

به من گفت بی حسی نزنی بهتره حالا نمیدونم تو نتیجه تاثیرداره یا نه اپراتور به من گفت سعی تحمل کنی و نزنی

من به خاطر خجالتش هرچی با خودم بحث کردم و خواستم خودمو راضی کنم نشد که نشد

ولی زایمان هم همینطوره

۲۰ دقیقه قبل زایلاپی بزن اونجا بشور به بیک.  یی. ن ی هم فقط بزن بقیه جاها میشه تحمل کرد 

خجالتم نداره من ادم خجالتی ایم ولی اون اپراتور خانمه و مثل خودته ....

سعی کن یه اپراتور ثابت بگیری هر مرکزی رفته که دگ هر کسی میرسه بدنتو نبینه 

بعدشم زینک بزن خارش نگیری و مرطوب کننده 

مواظبم باش اپراتور از بدنت عوس و فیلم نگیره به هر حال ادم مریض همه جا هست !!

درد نداره خجالت داره وااای تا روده ات رو‌میبینه

تا روده چرا

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

ولی زایمان هم همینطوره

بله ولی زایمان رو دیگه مجبوری و اینکه اون لحظه اینقدر درد داری و اذیتی که این چیزا برات مهم نیست 

ولی لیزر در یک وضعیت خیلی آرام و طبیعی هستی😄اصلا من خودم پرستارم صدتا از این چیزا دیدم ولی نتونستم خودمو راضی کنم 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤