2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 20934 بازدید | 305 پست
من ۲۹ سالگی سومی رو باردارم. واقعا سخته. گاها میگم خوش بحال اونایی ک یدونه بچه دارن. خیلی خیلی سخته. ...

انشالله که هم صبروحوصله داشته باشین هم توان مالی،واقعاسخته

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورکن حتی دخترم که ۱۳سالشه عاقلتربهش گفت گندزدین به زندگیمون یکی دیگه هم میخایدبدبخت کنید

خدای من،

یعنی دخترت که داره این حرف و میزنه،پس هر جوری شده نزار که باردار بشی،

تازه یه دخترو یه پسرم که داری

بچه سوم واسه چیه

اون بچه گناه داره بیاد و حسرت و سختی بکشه و امکانات نداشته باشه

خدای من،یعنی دخترت که داره این حرف و میزنه،پس هر جوری شده نزار که باردار بشی،تازه یه دخترو یه پسرم ک ...

دخترم باگریه ایناروگفت ،آخه مازندگی آنچنانی نداریم ینی بخورنمیر،دوماهه بچهام لباس میخان انقدرقسط داریم به اونجانمرسیم 

چرا من این دو سه روز هرچی تاپیک میبینم راجع به نخواستن بچه است ؟!!!!

خواهرزندگیاسخت شده باقرض وقوله برابچهام گوشی گرفتم ،الان دخترم میخادبره کلاس زبان وریاضی ،پول سرویس مدرسه وشهریه اش ،تنوع غذایی ،پوشاک ،بغیرازتفریح که مااصن نداریم ،بچه سوم بیاد بدبخت بشه ،حق این دوتاهم خورده میشه