2777
2789
عنوان

بچه سوم نمیخام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 16401 بازدید | 279 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای خودت و بچه هات خرج بتراش که فکر نکنه زندگی با قناعت و خرج نکردن می چرخه

خداازش نگذره همه راههارو رفتم کوتاه نمیادمجبورم پنهونی قرص بخورم

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

افتضاح نیس ولی عالی هم نیس بخورنمیر🥺

عزیزم زیر بار نرو اصلا من خودم یه سال ازت بزرگ ترم شوهرم وازکتومی کرده بچه بیاد تو این دنیا ک چی بشه فقط شکنجه روحی بشه کلی واسه خواسته هاش بجنگه وسایلی ک دلش میخوادو دست بچه مردم ببینه تو نتونی بخره من که تصمیم گرفتم هیچوقت مادر نشم هیچ فرزندی هم ندارم واقعا در خودم نمیبینم یه موجود بیگناهو بیارم تو این کشور و این دنیا بی عدالت تازه قراره رباتا بیانو اکثر مشاغل میوفته دست رباط ها باهاش منطقی صحبت کن همین دوتا هم زیاده

عزیزم زیر بار نرو اصلا من خودم یه سال ازت بزرگ ترم شوهرم وازکتومی کرده بچه بیاد تو این دنیا ک چی بشه ...

باورکن حتی دخترم که ۱۳سالشه عاقلتربهش گفت گندزدین به زندگیمون یکی دیگه هم میخایدبدبخت کنید

باورکن حتی دخترم که ۱۳سالشه عاقلتربهش گفت گندزدین به زندگیمون یکی دیگه هم میخایدبدبخت کنید

الهی عزیزم😔

خودتو ناراحت نکن برای همین دوتا بچه هات تا جایی که در توانته مادری کن 

الکی خرج بتراش واسه شوهرت خودش خسته میسه یادش میره دیگه حرفی از بچه سوم نمیزنه اصلا زیر بار نری ....

قرص فک کنم بالای ۳۵سال مضره برای بدن، با دکتر زنان مشورت کن بعد قرص بخور خدای نکرده سکته چیزی میکنی

جدی ،باشه اتفاقا دخترخالم دکترزنانه بهش میگم

من ۲۹ سالگی سومی رو باردارم. واقعا سخته. گاها میگم خوش بحال اونایی ک یدونه بچه دارن. خیلی خیلی سخته. تازه من شوهرمم از ازدواج قبلی ی دختر داره اونم من مگه میدارم ک کارم کلا گره با بچه هاس

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد