2777
2789
سلام عزیزم شب بخیر پودنک منطقه خوبیه از محله های قدیمی شیراز هست ، نزدیک به بلوار مدرس که برای رفت و ...

ممنون عزیزم خونه با این قیمتا بود اما متراژ کم شهرک بهار به چه صورته

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
سلام ناز جاي پارك داريم من دوتا بچه دارم پسرم ٥سالشه دخترم ٣/٥ساله صبح ها پسرمو ميبرم مدرسه و ميارم ...

سلام عزیزم اون آرامش و آسایشی که ماشین به شما میده طلا نمیده،من جات باشم ماشین رو نگه‌میدارم طلا هم کم کم میخرم،خدا رو چه دیدی شاید طلا اصلاح بخوره،رشدش رو کرده

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من یه مشورت از خانمهای شیرازی گروه میخواستم ارزش داره من طلاهامو بفروشم و به اضافه پول رهن خ ...

سلام عزیرم الان که ملک قیمتش ثابته۲۳۰۰پول کمی نیست تو تهران هم با این پول خونه‌ی معمولی سند دار پیدا میشه

ان شاءاالله بهترین خونه نصیبتون

خانومای نازنین سلامبودجه بندی ماه آبان رو انجام دادمالان میفرستمنظرتون رو خیلی دوست دارم بدونم😍۲۶ ا ...

دوست عزیز ماشاالله به این دقت که تو بودجه بندی دارین،فقط من جای شما باشم تو بودجه بندی اسم تصادف رو نمیارم،مثلا می‌نویسم بودجه خوشگل کردن ماشین خخخخخ

سلام دوستان من برااولین بار میخوام عیاربخرم سردرنمیارم خواستم نظرشماروبدونم ازچندتومن شروع کنم ؟وایا ...

سلام دوست عزیز شما با ۱۰۰تومن میتونید عیار بخرید 

بله سود به موجودیتون هم تعلق میگیره

خواستین تو روبیکا گروه بورس طلا ارز رو سرچ کنید عضو بشید سوالی در رابطه با عیار داشتین پاسخ میدن

خانمایی که با گرفتن وام ویپاد پیمان مشکل داشتن اومدم بگم که با همسرم رفتیم بانک پاسارگاد و اونجا امضام را ثبت کردن و آدرس و کدپستی هم برام ثبت شد همون موقع هم پیامک ارتقا سطح پنج رو خطم اومد گفتن بقیه ی کارها با خودتونه مثل چک دیچیتال 

بعد که اومدیم شوهرم تو برنامه چک دیجیتال را فعال کرد که گفتن زمان می بره روز بعد که چک کردم ده تا چک دیجیتال برام فعال شد بعد هم باید هامون را نصب کنید 

فقط قسمت عکس چند بار عکس گرفتم تا قبول کرد سعی کنید تو جای روشن باشه ناگفته نمونه شوهرم تو آپارات فیلم مراحل را نگاه می کرد و جلو می رفت فورا هم با اتمام کار هفتادو پنج میلیون برام فعال شد با ۱۰۰۰۰۰ سکه که داشتم 

حدود چهارصد تومان هم تکه تکه حین کار گرفتم 

سلام عزیرم الان که ملک قیمتش ثابته۲۳۰۰پول کمی نیست تو تهران هم با این پول خونه‌ی معمولی سند دار پیدا ...

یعنی برای خونه بدون سند گرونه آخه شیراز اکثر خونه ها سند اوقاف یا قولنامه ای هستن بعد هم قیمت اکثر خونه ها ی سند دار تو خود شیراز ابپارتمان دیگه کمتر از ۴ ۵ میلیارد پیدا نمیشه ویلایی هم که خیلی بیشتره البته خود شیراز اطرافش ارزونتر پیدا میشه 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
یعنی برای خونه بدون سند گرونه آخه شیراز اکثر خونه ها سند اوقاف یا قولنامه ای هستن بعد هم قیمت اکثر خ ...

نه عزیزم گرون نیست،بستگی به محلی داره که میخرین تو تهران اکثر خونه‌ها سند دارن به خاطر همین کسی سراغ خونه قولنامه ای نمیره

خانومای نازنین سلامبودجه بندی ماه آبان رو انجام دادمالان میفرستمنظرتون رو خیلی دوست دارم بدونم😍۲۶ ا ...

عزیزم تقسیم بندیت خوبه .

فقط سعی کن قسمت میوه و صیفیجات بیشتر کنی . 

بعد کنار میوه آجیل حتما بیار برای بچه هات .مثلاً خودم این ماهی فقط مویز و پسته و بادام میدم بچه هام تموم شد باز میرم سه نوع دیگه میگیرم .در حد یک مشت خودم صبح به صبح میدم تو راه مدرسه بخورن .همین .

بعد شما این پول پس انداز هر ماه تبدیل میکنید یا میزارید بعد چند ماه تبدیل میکنید ؟ 

سلام ناز جاي پارك داريم من دوتا بچه دارم پسرم ٥سالشه دخترم ٣/٥ساله صبح ها پسرمو ميبرم مدرسه و ميارم ...

عزیزم اگه سبک زندگی شما اینطور که بدون ماشین نمیتونید خب ماشین و نگه دارید
شما قبلا هم دو تا ماشین داشتید ؟

ما که از اولش تلخ نبودیم ، مثل لیموشیرین ما رو بریدن ولمون کردن رفتن به امون خدا ، کم کم تلخ شدیم

سلام عزیزم این درصد ها چیه و چه ربطی به مبلغ داره    اینارو  چجوری بهش عمل میکنی برای یک ماهه ؟راستش من بلد نیستم تازه میخوام شروع کنم  از روی بودجه بندی شما  ببخشید زیاد پرسیدم