2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم توعقدم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 5819 بازدید | 175 پست
اخه هی بم میگن بهش فرصت بدهولی خودم میگم درسته دیر شوهر کردم ولی این شوهر نمیشه برامن

والا اگه اینطور که تو میگی باشه خودتو نجات بده 

شوهر اونقدرم چیز خاصی نیست بخاطرش گند بزنی به روانت و زندگیت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نمیگن ن ظ ا م پول خوب میدن ؟چرا شوهر تو حقوق خوب نمیگیره،

اصلا راجب پولش حقوقش هیچ وقت یامن حرف نزد فقدقبل خاسگاری گف من سی میگیرم ولی بگیره هم توجیب خودش نیست کلا کارتش با پدرشع

با چیزایی که خوندم به نظرم شغلش هم دروغ گفتهتو طلاق شک نکن

نه شغلش درست بود ولی هیچ وقت مکان شغلیش بمن نگفت فقد میگف فلان شهرم ولی فیش حقوقیش تو دادگاه دیدم

محیط اینجا کوچیکه هنوز نگرفتم و قصدم ندارم بگیرم تمام محله و همجا هی میگن اینا ندارن مهریه نگیریدماد ...

اگہ حاضرنشد طلاق بدہ حقوقش رو  بہ عنوان اموال بہ اجرای احکام معرفی کن، حقوقشو قسط بندی میکنن ، دو ماہ جیرہ خانوادہ ش کم بشہ اون موقع تو بردی  ھر کار بخوای میکنہ

اصلا راجب پولش حقوقش هیچ وقت یامن حرف نزد فقدقبل خاسگاری گف من سی میگیرم ولی بگیره هم توجیب خودش نیس ...

پس چرا تن به این ازدواج دادی 

شوهر بی پول به چ دردی میخوره مفت خور😏خودش بااین وضعیتی که داره باید قید زن گرفتنو بزنه

سلام دوستانمن دهه شصتم ۶۷م عقد کردم دیر شوهر کردم تحصیلاتمم بالاس ولی بیکارم کارنبود برارشتم شهرم کو ...

عزیزم میخوای شوهر کنی قرار نیست زن بگیری که. قطعا کارت درسته. مجرد بودن خیلیییی بهتر از بودن با مردیه که نمیتونی بهش تکیه کنی.

یه نفر رو میشناسم شرایطش تقریبا شبیه شما بود و الان که بچه دارن هم خرجشون رو خانواده خانم میدن 

با این چیزایی که گفتی شاید حتی شغلش هم دروغ باشه

ازکجا اقدام کنم

اول برای مھریہ شکایت کن، حکم دادگاہ رو کہ گرفتی فورا ببر اجرای احکام، بگو ھمسرم شاغلہ شمارہ حسابشو میدی از ماہ بعد یک سوم حقوقش میرہ حساب دادگستری بجای مھریہ شما