2777
2789
عنوان

میخام طلاق بگیرم توعقدم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 5860 بازدید | 175 پست
اره اینا به موش مردگی میزنن خودشونو ولی مار هستن و بعدا روی واقعی طرفو ببینی با زبونش قورتت میده

بحدی کلک زن و صحبتا رو از اصل ماجرای ک داری صحبت میکنی میپیچوند کلت سوت میکشید ینی کامل انرژیم میگرفت ب صحبت اصلیمم جواب درست دریافت نمیکردم

جالبتر اینکه مدتی ک ارتباط قط بودمنو تهدید میکرد ک تلفن خودت خانوادت رصد میکنم و یکبار درکنار خانواده پارک رفتم اونم اونجا اتفاقی بود باکسایکه گفته بود بهم ارتباط ندارم ک خدا اونجا برای من رو کرد اونو دروغ گف خوبم ارتباط داشت باشون پارک بود از اونشب تو پارک به بعد به یه دکه ای سپرد هروقت من مجدد پارک رفتم عکسمو بگیره براش بفرسته بش بگه ک خدا کرد لو رفت اون اقاهه و تا پارک میرفتم پیام میداد بدون اجازه من ول گردی میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کارتون بسیار بسیار پسندیده و خوب هست انشالله پای کارتون بمونید و بهش برنگردین اون از الان اینط ...

دعاکن زودتر شرش کنده شه 

یکی ازاقوامشون بهم گفت ک حواست باشه یارو ضربه زنه ینی گفت ممکنه جدا شدی بلایی ضربه ی بزنه

دعاکن زودتر شرش کنده شه یکی ازاقوامشون بهم گفت ک حواست باشه یارو ضربه زنه ینی گفت ممکنه جدا شدی بلای ...

ن گوه خورده همین رو تو دادگاه مطرح کن حتما بهش بگو من از دستش امنیت جانی ندارم 

مطمئن باش قاضی یه حکم خوب میده که بعد طلاق نتونه از ۱۰۰متری هم عبور کنه 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

ن گوه خورده همین رو تو دادگاه مطرح کن حتما بهش بگو من از دستش امنیت جانی ندارم مطمئن باش قاضی یه حکم ...

اره گفتم فعلا دادگاه درخاست داور زده برامون داورارو معرفی کردیم هنوز گزارش داورارو نفرستادیم فعلا موندیم تا اخرهفته

اره گفتم فعلا دادگاه درخاست داور زده برامون داورارو معرفی کردیم هنوز گزارش داورارو نفرستادیم فعلا مو ...

انشالله خیره 

انشالله خوشبخت ترین باشی تو زندگی بعدیت

یه کار خوب هم پیدا کنی و مستقل شی کیف دنیارو بکنی 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

سلام دوستانمن دهه شصتم ۶۷م عقد کردم دیر شوهر کردم تحصیلاتمم بالاس ولی بیکارم کارنبود برارشتم شهرم کو ...

کارت صد درصد درسته عزیزم اصلا نگران نباش و خودتو نباز!بهترین تصمیم رو گرفتی چون خدای نکرده فردا پسفردا با یه بچه باید برگردی

امیدوارم دیگه گولشونو نخوری و راهی که انتخاب کردی رو به نتیجه برسونی

🌸  ••𝐵𝑒 𝑇𝘩𝑒 𝐵𝑒𝑠𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐹𝑜𝑟 𝑌𝑜𝑢𝑟𝑠𝑒𝑙𝑓..! 🌸

ممکنه کسی آشنا باشه عزیزم

آشناها صفحه دوم نمیان؟

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️