ferferi313 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 382 عنوان حس ششمی بیا برات دعا میکنمم🥲😅 1117 بازدید | 241 پست حست راجب ازدواج من چیه؟ اصلا ازدواج دارم؟ تا چن وقت دیگه؟؟؟این خواستگارم چی میشه ممکنه دوباره زنگ بزنه؟؟ نظرش تغییر کنه؟ 1404/08/04 | 22:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
81nazi21 عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 2524 حسم میگه تا ۷ماه دیگه عقد میکنی .با این خاستگارت نه یه کس دیگه .قد بلند و اندام درشتی ام داره .سلطه گره ولی زمدگی خوبی واست میسازه . کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25445 حسم میگه تا ۷ماه دیگه عقد میکنی .با این خاستگارت نه یه کس دیگه .قد بلند و اندام درشتی ام داره .سلطه ... شخصیت و حروف اسمی جز الف؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25445 حسم میگه تا ۷ماه دیگه عقد میکنی .با این خاستگارت نه یه کس دیگه .قد بلند و اندام درشتی ام داره .سلطه ... منم شمارو میگم خوشگلی مهربونی دلسوزی کمی رکی عجولی گاهی حسودی میکنی یکی هست که بشدت ازش بدت میاد یه ترسی تو قلب و دلت داری اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ferferi313 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 382 حسم میگه تا ۷ماه دیگه عقد میکنی .با این خاستگارت نه یه کس دیگه .قد بلند و اندام درشتی ام داره .سلطه ... بنظرت همون محمده؟
دخترتنهاااا1111 عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 93 حسم میگه تا ۷ماه دیگه عقد میکنی .با این خاستگارت نه یه کس دیگه .قد بلند و اندام درشتی ام داره .سلطه ... ب من میگی علی وشیدا باهم ازدواج میکنن یاجدامیشن اخه دوستن فعلا
tanhamkhoda عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 2073 اومدی منم بگوشوهرم حرفاش راسته ؟دنبال کس دیگه ای نیس؟ اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀
ferferi313 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 382 منم شمارو میگم خوشگلی مهربونی دلسوزی کمی رکی عجولی گاهی حسودی میکنی یکی هست که بشدت ازش بدت میاد یه ... میشه منم بگی؟
im_sheyda عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 15582 حسم میگه تا ۷ماه دیگه عقد میکنی .با این خاستگارت نه یه کس دیگه .قد بلند و اندام درشتی ام داره .سلطه ... پشیمون میشم بنظرت؟
im_sheyda عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 15582 منم شمارو میگم خوشگلی مهربونی دلسوزی کمی رکی عجولی گاهی حسودی میکنی یکی هست که بشدت ازش بدت میاد یه ... بنظرت پشیمون میشم؟
همسرش عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 10340 حسم میگه تا ۷ماه دیگه عقد میکنی .با این خاستگارت نه یه کس دیگه .قد بلند و اندام درشتی ام داره .سلطه ... منو میگی ماه تولد خصوصیات یا اول اسمممن از حالا به بعد ازدواج میکنم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25445 میشه منم بگی؟ مهربونی کمی دلخوری ناراحتی خوشگلی چشمای کشیده ای داری من حس میکنم مثل افتاب یا اهو هستی یا کسی همچین اسمایی ی معنی اینارو داره اطرافت هست اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25445 بنظرت پشیمون میشم؟ نه شما از من چه حسی میگیری؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
81nazi21 عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 2524 شخصیت و حروف اسمی جز الف؟ یه مشکل داری که زیادی واسه خودت بزرگش کردی ولی چیز مهمی نیست .خسته ای ولی امیدوار کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..
ferferi313 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 382 مهربونی کمی دلخوری ناراحتی خوشگلی چشمای کشیده ای داری من حس میکنم مثل افتاب یا اهو هستی یا کسی همچین ... درمورد ازدواجم نظرت چیه؟