2777
2789

پنجشنبه هفته پیش تو شهرمون یه عروسی بود بعد تموم شدن عروسی عروس داماد تو راه خونه بخت تصادف میکنن و داماد با لباس دامادیش فوت میکنه حتی فرصت نکردن در خونه بخت باز کنن😔

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

چقد تلخ...🖤🥀

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر عمه منم تو حجله فوت کرد

صبح زندگی مشترک رو‌ندید

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

چقد تلخ...🖤🥀

اره خیلی تلخ فیلماش اینستا میزارن هی تو تالار میرقصن داماد جلو ارایشگاه منتظره و...حالم بد میشه

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

چرااا

گاز گرفتش لوله بخاری رو‌چک نکرده بودن

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

اونکه فوت شد طفلی، من دلم برا عروس سیاه بخت بیشتر سوخت

عروس بیچاره تو تشیع جنازه افتاده بود رو جنازه فقط صورت داماد بوس می‌کرد طفلی با هزار آرزو جهاز چیده

گاز گرفتش لوله بخاری رو‌چک نکرده بودن

این اتفاق برای آشنا های ما هم افتاد ببخشید دختره منشی دکتر نبود؟

عروس بیچاره تو تشیع جنازه افتاده بود رو جنازه فقط صورت داماد بوس می‌کرد طفلی با هزار آرزو جهاز چیده

طفلک 😔 چند سال پیش یه تازه عروس، شوهرش که عقد بودن تو تصادف کشته میشه، گل بزرگی که برا خواستگاریش برده بود و آورده بود سر قبر خیلی غم انگیز بود خیلی

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚