2777
2789
عنوان

فکر داماد سیاه بخت از ذهنم پاک نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 22 پست
این اتفاق برای آشنا های ما هم افتاد ببخشید دختره منشی دکتر نبود؟

نه 

فاطمه ما فقط ۲۱ سالش بود💔🖤

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

داستان حنانه کیا هم همینطوری بود:)

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلک 😔 چند سال پیش یه تازه عروس، شوهرش که عقد بودن تو تصادف کشته میشه، گل بزرگی که برا خواستگاریش ب ...

این جور چیزا خیلی غم داره

مخصوصا شهر ما خیلی از این اتفاق ها میفته 

چند هفته پیش هم یه پسر میره عروسی دوستش چند نفر مست بوده این پسر جوون رو میکشن بعدا مشخص میشه هفته بعدش هم عروسی مقتول بوده

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

داستان حنانه کیا هم همینطوری بود:)

حنانه کیا تصادف کرده اسمش اشناست

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

نه فاطمه ما فقط ۲۱ سالش بود💔🖤

خدا بیامرزه نه عروس ما سنش کمی زیاد بود خانم سربازی بود

حنانه کیا تصادف کرده اسمش اشناست

نه سرچ کن

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

طفلک 😔 چند سال پیش یه تازه عروس، شوهرش که عقد بودن تو تصادف کشته میشه، گل بزرگی که برا خواستگاریش ب ...

ای وای 

من عمر دارم هر وقت این چیزا یادم میفته حالم خراب خاهد شد قیافه پسره میاد جلو چشمم

نه سرچ کن

آها گفتم که اشناس