2777
2789
سالم بود اونم تو این جامعه ک همه گرگن .بااراده بود.واس فوق لیسانسش بورسیه شد ولی بخاطر من نرفت و من ...

البته الان خیلی از ویژگی هایی ک اونموقع بعنوان نقطه قوتش میدیدم تبدیل شده ب ...

مثلا همش سرکوفت میزنه ک چرا دوسال جواب رد دادید.من خانوادمو کوچیک کردم ک اینهمه کشوندمشون خونه شما .خوردشون کردم بااینکارم.یا میگه ادم تو هیچ کاری نباید زیادی اصرار کنه وقتی گفتید نه باید میرفتیم.یا منت سختیایی ک واس سربازیش میکشه رو سرمن میذاره ک بخاطر تو رفتم سربازی.انگار اگه من نبودم نمیرفت.هرچند من از خجالت این حرفاش درمیامو واس هرکدوم جواب دارم ولی خب همشون مثل خنجر قلبمو زخمی میکنه.زخمایی ک فک نکنم خوب شدنی باشن

البته الان خیلی از ویژگی هایی ک اونموقع بعنوان نقطه قوتش میدیدم تبدیل شده ب ... مثلا همش سرکوفت میز ...

البته نصفه بیشتر دعواها و این حرفایی ک میزنه از فشاراییه ک روشه.سربازی.بی پولی.کنترول روابط خانوادگی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته نصفه بیشتر دعواها و این حرفایی ک میزنه از فشاراییه ک روشه.سربازی.بی پولی.کنترول روابط خانوادگی ...

چند وقته ازدواج‌کردین؟ تازه الان سربازه؟ خونواده ها حمایت نمیکنن؟

عزیزم توی سختی ها کنارش باش حتما تا خاطرات خوبی ازت داشته باشه

دنیا ارزش ناراحتی رو نداره

چند وقته ازدواج‌کردین؟ تازه الان سربازه؟ خونواده ها حمایت نمیکنن؟ عزیزم توی سختی ها کنارش باش حتما ...

یک سالو خورده ایه عقدیم.اخرای سربازیشه چن روز دیگه تموم میشه.چشم سفید از اب دراومده.همین الانشم خیلی بخاطرش تو فشارم و دارم شرایطشو رسما تحمل میکنم ولی اصلا نمیبینه.هرچند فشاراش زیاده نمیتونه الان درکم کنه