2777
2789
شک داری؟قطعا همینطوره

متاسفانه توی دوره زمونه ای هستیم که آش و با جاش میبرن 

الان اکثر دزدا طلا یاب دارن 

همین هفته ی گذشته خونه ی دوست خانوادگیمونو زدن 

پلیس اومده برآورد زده 5 میلیارد خسارت دیدن ...

ماه گذشته خونه ی یکی از همسایه هامون که مغازه هم دارن زده بودن حتی فرش رو هم راحت لول کردن بردن ...

طلا داشتن خوبه به شرطی که حداقل به ارزش یه خونه باشه

ولی کدوم طلاییه که به شما خدمات درمانی و حقوق ماه به ماه بده !؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاغل نیستی چطوری میخوای بیمە پرداخت کنیمنم خیلی سختمە

من برادرم فعلا مجرده طلا خریده.. بعد اون گذاشته طلا فروشی ماهانه سود پولی میگیره.. ماهی۴خورده ای.. کمه ولی خب بااین کار هم طلاش حفظ میشه هم یه پولی میگیره.. تا یکسال فعلا گذاشته.. گف سود ماهانشو خودت بردار خرج کن.. حداقل تا یکسالمیتونم پرداخت کنم بعد خدا بزرگه کار پیدا میکنم.. بارضایت خودش.. 

عزیز مرسی برا توضیحت.. من فعلا شاغل نیستم. به نظرت بین ۱۲و۱۴و۱۸کدومش بهتره؟؟ چون دستمم فعلا نمیرسه ک ...

فداتشم

وظیفمه 

به نظرم همون ۱۴٪ رو بریزی بهتره 

اگر به امید خدا اگر خواستی شاغل بشی از محل کار برات رد کنن ، بهتره ...

اینجوری ۷۰ ٪ رو کارفرمات میده و راحتی

ن به لحاظ حقوق که بعدا میدن میخام بینم۱۴درصد خوبه؟؟ ۱۲درصد گف خیلی ارزش نداره

اره ۱۴ درصد خوبه با توجه به شرایطت 

بعدا اگر دست و بالت باز تر شد ۱۸٪ بریز

چون تامین اجتماعی گفته ۵ سال آخر بازنشستگیت رو اگر بیشتر پرداخت کنی ، حقوقت خیلی بیشتر میشه

من برادرم فعلا مجرده طلا خریده.. بعد اون گذاشته طلا فروشی ماهانه سود پولی میگیره.. ماهی۴خورده ای.. ک ...

خدا برادرتو حفظ کنه که حمایتت میکنه 

راستش اون طلا فروشی که داره رو طلاهای شما سود میکنه ، سودش از چیزی که به شما میده خیییلی بیشتره و حیفه خودتون سرمایه گذاری نکنید

ولی خب حداقلش از نگهداری توی خونه خیلی بهتره ...

به امید خدا کار پیدا کردی ، جایی برو بیمه‌ت رو رد کنن برات 

اینطوری خیلی بهتره

تازه بعد از ۲ سال سابقه ی بیمه میتونی خدمات تکمیلی رو هم برای خودت فعال کنی که اونم هزینه ی جدا گانه داره برای هر نفر که تحت پوششت هستن 

من هیچ بیمەای ندارم و اصلا از این چیزایی کە گفتین سردرنیاوردمولی میخوام بیمە بشمدست خودمە ماهانە یا ...

برو کارگزاری بیمه 

بگو میخوام بیمه شم 

۱۴٪ یا ۱۸٪ مبالغش رو بپرس به نرخ روز بهت میگه که چقدر باید پرداخت کنی 

۱۲٪رو فعال نکن خواهشا 

و اینکه بیمه ی تامین اجتماعی ماهیانه دریافتی میگیره ازتون 

مثلا ماهی ۳ و خورده ای میشه ۱۴٪

و اینکه طلا با بیمه دو ماهیت جدا گانه داره 

به نظرم اگر اونقدری میتونی توی یه جای امن طلا جمع کنی که بتونی یه خونه بخری ، حتما این کارو بکن ...

ولی کدوم طلاییه که تا آخر عمرت حقوق ماه به ماه بهت بده یا حتی خدمات درمانی و دندانپزشکی بهت ارائه بده ...؟!

خدا برادرتو حفظ کنه که حمایتت میکنه راستش اون طلا فروشی که داره رو طلاهای شما سود میکنه ، سودش از چی ...

مرسی همچنین عزیزان شمارو.. دیگ راهای سرمایشو خیلی وارد نیستم و اونقد زیاد نیس.... حالا یکسال هم غنیمته.. سودش که بله کم میدن ولی از هیچی بهتره تا بعد کار پیدا کنم.. سخته بااین اوضاع گرونی بیکار بودن

تمام راهنماییهایی که خانمهای محترم کردند اشتباه بود.

جز اینکه اگر بتوانی هر ماه معادل پول بیمه را طلا بخری و نگهداری، ارزشش بیشتر است.

۱- برای دختر مجرد ۱۴ درصد اشتباه صد درصد است.

۱۴ درصد یعنی اگر فوت کردی حقوق به فرزندانت برسد

فرزندانت کجا هستند؟

۲- نیاز نیست به کارگزاری بروی یک سیم کارت به نام خودت داشته باشی کافیست

۳- از نظر حقوق بازنشستگی تفاوتی بین ۱۲ و ۱۴ و ۱۸ درصد نیست

۴- مستمری مادر و دختر مجرد غیر شاغل به نسبت دو و یک تقسیم میشود

مرسی همچنین عزیزان شمارو.. دیگ راهای سرمایشو خیلی وارد نیستم و اونقد زیاد نیس.... حالا یکسال هم غنیم ...

زنده باشی ، عزیزدلمی :)

توکلت به خدا باشه ، مطمئن باش کنار سختی و بلندی زندگی فقط خدا کنارت میمونه و حواسش به تو و احساساتت و سختی هایی که باهاشون دست و پنجه نرم میکنی ، هست ..‌.

از خودش بخواه بهترین مسیر رو پیش پات بزاره که قطعا اراده و اختیار خدا ، غیر از این رو برات نمیخواد 🌱

امیدوارم زودتر اوضاعت بهتر بشه و مسیر زندگیت هموار 🧡

میشه یه لطفی کنی و برام دعا کنی 

منم کارم گیره :) 

تمام راهنماییهایی که خانمهای محترم کردند اشتباه بود.جز اینکه اگر بتوانی هر ماه معادل پول بیمه را طلا ...

هوش مصنوعی اینا رو گفته !!!

من الان چند ساله کارشناس بیمه ام ، کد کارگزاری معتبر از نمایندگی حقوقی از بیمه ی ایران رو دارم و به تک تک بیمه های دولتی و خصوصی اشراف دارم...

و دو سال کارشناس ارشد تامین اجتماعی بودم ...

تک تک جملاتی که وقت گذاشتید و اینجا نشر دادید ، محترمانه نقض میکنم و ازتون خواهش میکنم چیزی رو تخصص ندارید به اشتباه انتشار ندید 

ممنون از محبتتون 🌹

هوش مصنوعی اینا رو گفته !!!من الان چند ساله کارشناس بیمه ام ، کد کارگزاری معتبر از نمایندگی حقوقی از ...

دخترم

سلام

در سن و سال ما از هوش مصنوعی کمک نمیگیرند.

شما قوانین تامین اجتماعی را یکبار هم مرور نکرده ای.

دقیقا کدام صحبتم اشتباه بود؟ بیمه ۱۴ درصد، بیمه فوت قبل از بازنشستگی است خوب دختر مجرد که فرزند ندارد پدر و مادر تحت تکفل ندارد، فوت کند مستمری او به چه کسی میرسد. ماهانه ۲۵۰۰۰۰ تومان اضافه پرداختی به بیمه داشته باشد بدون یک ریال برگشت.

در شرایط محدودی ۱۸ درصد را توصیه میکنم ولی ۱۴ درصد برای دختر مجرد، هرگز

دومی که بحثی نیست راحت در سایت بیمه ثبت نام میکند و اگر ۱۲ درصد باشد حتی نیاز به مراجعه برای آزمایشات پزشکی هم نیست

در مورد سوم

مبنای پرداخت مستمری بیمه تامین اجتماعی، درصد پرداختی نیست. مبنا میزان حقوق انتخابی برای پرداخت حق بیمه است 

در مورد چهارم، سهم همسر از حقوق متوفی پنجاه درصد است.

حق تمام فرزندان مشمول با هم ۲۵ درصد از حقوق

و سهم پدر و مادر تحت تکفل ۲۵ درصد.

پس سهم همسرمتوفی و فرزند متوفی به نسبت ۲ به یک است

زنده باشی ، عزیزدلمی :)توکلت به خدا باشه ، مطمئن باش کنار سختی و بلندی زندگی فقط خدا کنارت میمونه و ...

مممنون عزیز.. امیدوارم مشکلات همه حل بشه.. اگه لایق باشم حتما.. دعا میکنم هرمشکلی داری حل بشه و به هرچی دلت میخاد برسی.. هرکی هرارزوی داره بهش برسه.. در کنار تلاش خدا قطعا نگاهش سمت ماس