2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم شما تو یه دنیای دیگه سیر میکنی.یک سوال پرسیدی چند نفر گفتند 14 درصد بریز.من گفتم چون مج ...

خواهش میکنم.. قصد ناراحت کردن کسی نداشتم.. الان که راهنماییتونو دیدم خیلی فک کردم اون دخترام راس میگفتن.. الان الکی یه پول اضافس.. این ماه میرم تغییر میدم.. همون12درصد میزنم.. دیدم خیلیا راهنمایی کردین برابیمه تاپیکای دیگ.. اول فک کردم12درصد بزنم سالای بعد توحقوق تاثیر بزاره براهمین اصرار داشتم... البته به من گفتن با درمان هم میتونی بزنی که همون1400میشه.. بهرحال ممنون برا راهنمایی.. تندیمو ببخشید

عزیزم یعنی شما تامین اجتماعی رو توصیه میکنید .من میتونم خودم وپسرم رو بیمه کنم

به نظرم برای خودتون تامین اجتماعی باز کنید 

اگر پسر گلتون بالای ۲۰ سال سن دارن هم توصیه میشه 

ولی اگر سنشون پایین تره میتونید با نمایندگی های معتبر بیمه ی ایران مراجعه کنید و صندوق بیمه عمر باز کنید براشون که یه پس انداز یکجا هستش در اینده براشون ...

و ضمن اینکه بعد از ۵ سال اختیار اندوخته ی بیمه ایتون رو دارید ، یعنی میتونید کل پول هاتون رو یکجا دریافت کنید 

اگر هم که نه میتونید ۲۰ سال پرداختی معقول انجام بدید و سرمایه گذاری بلند مدت انجام بدین براشون 

بعد از فوت در مورد دختر مجرد و مادرشون فکر میکنم درست گفتن چون دو مثال واقعی از نزدیک دیدم که یکی مج ...

عزیزم کاری به گفته های ایشون ندارم
تحلیل های ایشون بر مبنای فوت فرد هستش
انشالله اگر تنت سلامت باشه و عمر طولانی داشته باشی ، ولی
حقوقت کفاف اموراتت رو نده ، راضی هستی ؟!

تازه دستت به جای دیگه ای هم بند نیست تو سن بالا (منظورم اینه که مجدد نمیتونی خودتو بیمه کنی که حقوقت زیاد بشه !!!)

12٪ نه پوشش فوت داره ، نه پوشش از کار افتادگی
خدایی نکرده فوت یا حادثه ای رقم بخوره ، بیمه غرامت هیچکدوم رو

پرداخت نمیکنه و حقوقت هم خیلی پایین بسته میشه مثل بازنشسته هایی که الان برجی ۸ تا ۱۵ تومنه که الان واقعا خیلی کمه !

14٪هم فقط غرامت فوت رو نمیده ولی به تناسب حقوق متناسب با روز رو داره ... حقوقش به نرخ الان تا ۲۵ تومن هم میره ...

۱۸٪ هم هر دو تا خدمات فوت و پوشش از کار افتادگی رو داره ، حقوقش هم 30 تومن به بالاست ...

حالا خودت مختاری 

هر کدوم رو صلاح میدونی انجام بده 

ولی من حد وسطش رو بهت گفتم که معقولانه تره چون 12٪ اصلا ارزش نداره بنظرم 

عزیزم کاری به گفته های ایشون ندارمتحلیل های ایشون بر مبنای فوت فرد هستشانشالله اگر تنت سلامت باشه و ...

من عذرخواهی میکنم شما کارشناس بیمه هستید ولی یک چیز را اشتباه متوجه شدید بگذارید با زبان ساده بگویم

سه تا خانم را تصور کن که حق بیمه واریز میکنند یکی ۱۲ درصد دومی ۱۴ درصد سومی ۱۸ درصد

حالا بعد از پنجاه و پنج سالگی درخواست بازنشستگی میدهند

اولی حداقل حقوق را میگیرد یعنی ده ملیون و چهارصد

دومی حداقل حقوق را میگیرد یعنی ده ملیون و چهارصد

سومی حداقل حقوق را میگیرد یعنی ده ملیون و چهارصد

حالا فرقشون چیه

اولی اگر سی سال سابقه داشته باشه چند تا بچه داشته باشه و قبل از درخواست بازنشستگی،فوت کنه، بیمه هیچی به فرزندانش نمیدهد 

دومی اگر قبل از درخواست بازنشستگی فوت کند به نسبت سابقه به فرزندان مستمری میدهند دختر و پسر زیر ۱۸ سال

اگر بچه هم نداشته باشه بیمه هیچ مبلغی پرداخت نمیکند.

حالا اگر دومی تصادف کنه دو دست و دو پایش را از دست بدهد و به کما بره از نظر بیمه زنده است و تا پنجاه و پنج سالگی نمیتونه.درخواست بازنشستگی بدهد.

سومی اگر قبل از بازنشستگی دچار از کار افتادگی بشه میتونه هر زمان و هر سنی درخواست بازنشستگی پیش از موعد بده و بر اساس تعداد سالهای بیمه پردازی حقوق بگیره یا اگر فوت کرد به فرزندانش برسه

از نظر دریافتی مستمری هیچ تفاوتی بین آنها نیست

حالا چکار کنه که حقوق بیشتری بگیره

در سامانه بک جدول هست که میتواند بر اساس اون پلکانی حقوقش را طی سالها افزایش بدهد.

منظورم اینه که ۱۲ و ۱۴ و ۱۸ تاثیری در دریافتی بازنشستگی ندارد

من عذرخواهی میکنم شما کارشناس بیمه هستید ولی یک چیز را اشتباه متوجه شدید بگذارید با زبان ساده بگویمس ...

جسارتا من یه سوال دارم از شما ؟

لطفا منطقی پاسخ بدید .

از قدیم گفتن هر چقدر پول بدی ، همونقدر اش میخوری ...

چطور ممکنه حقوق کسی که برجی ۴ میلیون برای بیمه پرداخت میکنه ، با حقوق کسی که برجی ۲ میلیون برای بیمه پرداخت میکنه  ، برابر باشه !!!؟

چرا همه ی بیمه گذاران تامین اجتماعی ، زرنگی نمیکنن و حداقل مبلغ رو واریز نمیکنن و ۱۲٪ رو فعال نمیکنن ؟!

چرا کارفرما باید ۱۴ ٪ بریزه برای کارمنداش !؟ چرا زرنگی نمیکنه و ۱۲٪ رد نمیکنه براشون !؟ 

یا شاید اون شخصی که ۱۸٪ پرداخت میکنه دلش به حال خزانه ی دولت سوخته و دلش خواسته بیشتر پرداخت کنه !!!!

امکان نداره این موضوع 

وقتی شما پرداختیتون ۱۸٪ باشه با شخصی که ۱۲٪ بوده ، حقوق یکسانی نخواهید داشت .

چرا که همسان سازی حقوق هم با درصد های برابر و مشاغل مرتبطه ، میانگین گیری میشه ، نه با مقدار پرداختی !

امیدوارم توضیحاتم سوتفاهم نشه براتون 

ولی هدفم شفاف سازی موضوع بود 

امیدوارم قابل درک باشه براتون 🌹

جسارتا من یه سوال دارم از شما ؟لطفا منطقی پاسخ بدید .از قدیم گفتن هر چقدر پول بدی ، همونقدر اش میخور ...

سلام 

ممنون که جواب دادی

چجوری شما این سه گروهو برابر میدونی؟ اولی ۱۲ درصد پرداخت میکنه یعنی ماهی ۱۲۴۶۹۱۶۲ ریال برای سی روز

این مبلغ دقیقا دوازده درصد ده ملیون و چهارصد هزار تومان است یعنی حداقل حقوق

دومی ۱۴ درصد پرداخت میکنه یعنی ۱۴,۵۴۷,۳۵۵‎‫.‬ ریال

که چهارده درصد حداقل حقوقه

سومی ۱۸,۷۰۳,۷۴۲‎‫.‬‎۹ پرداخت میکنه که هجده درصد حداقل حقوقه

این عددها را الان از سایت بیمه درآوردم

شما فرض کن یک خونه داری قیمتش صد ملیونه

میخوای بیمه کنی یک بیمه نیم درصد قیمت را میگیره فقط آتش سوزی را ساپورت میکنه همون بیمه زلزله را هم پشتیبانی میکنه و یک درصد قیمت خونه را میگیره و سومی سرقت بعد از سانحه را هم پشتیبانی میکنه و یک و نیم درصد میگیره

جسارتا من یه سوال دارم از شما ؟لطفا منطقی پاسخ بدید .از قدیم گفتن هر چقدر پول بدی ، همونقدر اش میخور ...

موقع سانحه در بیشترین پرداختی همون صدملیون را دریافت میکنی پس نمیتونی بگی چرا قیمتاش فرق میکنه

تامین اجتماعی دقیقا همینه

۱۲ درصد یعنی شما تا قبل ۵۵ سالگی باید بیمه بریزی اگه قبل پنجاه و پنج سالگی مردی از کار افتاده شدی بیمه ریالی بهت پرداخت نمیکنه

۱۴ درصد بحثش جداست میگه اگر قبل ۵۵ فوت کردی به دختر و پسر زیر ۱۸ سال مستمری میدم.

۱۸ درصد از کار افتادگی را هم قبول میکنه

در نهایت هر سه تا بیمه یک حقوق را میدهند

البته باز هم حداقل حقوق را نمیدهند

حداقل حقوق در تعداد سالهایی که پول بیمه ریختی

حالا میتونی انتخاب کنی که این ۱۲ درصد از حداقل حقوق باشه یا ۱۲ درصد حداکثر حقوق

حداکثر حقوق ۷ برابر حداقل حقوقه.

اما اینکه جایی گفتی میشه ۵ سال آخر را مبلغ بیشتری بریزی طبق جدول زیر امکانش نیست

این جدول را هم همین الان از سایت تامین برداشتم در قسمت انعقاد قرارداد و مشاهده ضوابط و مقررات

اصلا سیستم اجازه نمیده پایه حقوقتو بالاتر بزنی. همسر من ۱۴ سال سابقه بیمه داره الان سیستم اجازه نمیده من هفت برابر حقوق را انتخاب کنم تصویر ان را هم میگذارم.

یعنی میگوید شما چون سابقه ات از ده سال بیشتره تا سه برابر حداکثر حقوق را میتونی انتخاب کنی اگر میخواستی باید سالهای اولیه هفت برابر را انتخاب میکردی

در تاپیک قبلی در مورد بیمه هم چند تا اشتباه دیدم یکی اینکه گفتی اگه سابقه ات زیر ده سال باشه تامین اجتماعی پول یکجا میده. بیمه های دیگه شاید اینجوری باشه ولی تامین یک ریال هم نمیده. البته میتونی فاصله تا ده سال را بخری که صرف نمیکنه 

دیگه دیه ماههای حرام دو برابر نیست یک سوم بیشتره