موقع سانحه در بیشترین پرداختی همون صدملیون را دریافت میکنی پس نمیتونی بگی چرا قیمتاش فرق میکنه
تامین اجتماعی دقیقا همینه
۱۲ درصد یعنی شما تا قبل ۵۵ سالگی باید بیمه بریزی اگه قبل پنجاه و پنج سالگی مردی از کار افتاده شدی بیمه ریالی بهت پرداخت نمیکنه
۱۴ درصد بحثش جداست میگه اگر قبل ۵۵ فوت کردی به دختر و پسر زیر ۱۸ سال مستمری میدم.
۱۸ درصد از کار افتادگی را هم قبول میکنه
در نهایت هر سه تا بیمه یک حقوق را میدهند
البته باز هم حداقل حقوق را نمیدهند
حداقل حقوق در تعداد سالهایی که پول بیمه ریختی
حالا میتونی انتخاب کنی که این ۱۲ درصد از حداقل حقوق باشه یا ۱۲ درصد حداکثر حقوق
حداکثر حقوق ۷ برابر حداقل حقوقه.
اما اینکه جایی گفتی میشه ۵ سال آخر را مبلغ بیشتری بریزی طبق جدول زیر امکانش نیست
این جدول را هم همین الان از سایت تامین برداشتم در قسمت انعقاد قرارداد و مشاهده ضوابط و مقررات
اصلا سیستم اجازه نمیده پایه حقوقتو بالاتر بزنی. همسر من ۱۴ سال سابقه بیمه داره الان سیستم اجازه نمیده من هفت برابر حقوق را انتخاب کنم تصویر ان را هم میگذارم.
یعنی میگوید شما چون سابقه ات از ده سال بیشتره تا سه برابر حداکثر حقوق را میتونی انتخاب کنی اگر میخواستی باید سالهای اولیه هفت برابر را انتخاب میکردی
در تاپیک قبلی در مورد بیمه هم چند تا اشتباه دیدم یکی اینکه گفتی اگه سابقه ات زیر ده سال باشه تامین اجتماعی پول یکجا میده. بیمه های دیگه شاید اینجوری باشه ولی تامین یک ریال هم نمیده. البته میتونی فاصله تا ده سال را بخری که صرف نمیکنه
دیگه دیه ماههای حرام دو برابر نیست یک سوم بیشتره