2777
2789
عنوان

داستان زندگیم بر اساس واقعیت بیاین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 108 پست
فقط و فقط برو دنبال کار . بتونی کار پیدا کنی بخش زیادی از مشکلاتت حل میشه

کار بهم نمیدن همین بدبختیمه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات ایت کرسی خوندم الهی که خدا زندگیتو اونجوری که میخایی برات بسازه

✌ 👍😂میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

برات ایت کرسی خوندم الهی که خدا زندگیتو اونجوری که میخایی برات بسازه

ممنونم عزیزم

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

پایینش حرز صغیر امام جواد علیه السلام هم نوشته شده ( حرز صغیر تو مفاتیح الجنان هست با نام حرز امام جواد علیه السلام که کلا یه جمله ی و با : یا نورُ یا برهانُ ... تا الی آخر شروع میسه 

ولی حرز کبیر امام جواد ع در مفاتیح الجنان نیست در کتب دیگه س و با سوره ی حمد شروع میشه 

* این دو حرز جلوگیری میکنه از سحر جدید ، تمدید سحر قبلی یا قدیمی ، چشم زخم ، نفرین ، و ۸۰ تا خاصیت دیگه هم داره 

تابلو حرز کبیر امام جواد ع ( بعضی از این تابلوها پایینش حرز صغیر امام جواد علیه السلام هم نوشته شده ) 

روز نصب تابلو روز نحس نباشه

💚💚💚 روز نحس شامل :

۱ : روز قمر در عقرب ( در هر ماه ۴ _تا ۶ روزه ) مثلاً : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ 

۲ : روز محاقِ ماه ( ۳ روز آخر ماه قمری ، ۳ روز بدتر از ایام قمر در عقرب ) 

۳ : روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن .

۴ : روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن . 

۵ : ساعت نحس اکبر ( مربوط است به سیاره ی زحل ) [ در روزهایی که به شماره های ۱ و ۲ و ۳ و ۴ نیوفتاده باشه : سرچ کن تو گوگل ساعت نحس اکبر رو .

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

💚💚💚 حرز امام جواد علیه السلام ( صغیر و کبیر ) : که برای استفاده ی شخصی به صورت بازوبند یا گردنبند جا‌ دعایی هست : این یکی باید طبق مزاج اختری نوشته بشه تا اثر بزاره وگرنه اثر نمیزاره (( تاپیکش رو دارم در @آلتادین‍  تاپیک : حرز امام جواد علیه السلام { ۱۴۰۴/۰۱/۲۹ ساعت ۲۳ ایجاد کردم : مفصل توضیح دادم : روز بستن حرز ؛ قبل از بستن حرز صدقه دهید ، نمارز حرز امام جواد ع 

اول باید پاکسازی بشی ( یا بشید ) اگر برای تو ( یا کل خانواده سحر و جادو گرفتن ) بعدش حرز امام جواد ع رو استفاده کنید [ تابلو برای نصب در هال ورودی منزل و محل کار ،،، بازوبند یا گردنبند جا دعایی حرز کبیر امام جواد ع ( این باید طبق مراج اختری باشه ) 

حرز امام جواد ع تهیه بشه

💚💚💚 اینا پاکسازیه (( وسطاش یا بعد از پاکسازی : حرز امام جواد علیه السلام استفاده بشه )) : 

♦️زیارت کعبه و یا قبور ائمه ی بقیع و یا ضریح یک امام معصوم از نزدیک یا دور [[ مخصوصاً امام رضا علیه السلام ]] دور اینطوریه : یه عکس ( یا تابلو ) از حرم و یه عکس ( یا تابلو ) از ضریح یک امام معصوم ( مثلا امام رضا ع ) در اتاق نصب کن و هر روز به آن امام سلام بده ( السلام علیک یا مولای یا علی بن موسی الرضا علیه السلام السلام علیکم و رحمت الله و برکاته ( در صورت امکان زیارتنامه ی اون امام معصوم رو بخون 《 اینطوری انگار بلا تشبیه همیشه تو حرمشی 》  .

♦️سوره ها و ادعیه ب شرعی باطلی و پاکساز : بقره ، انعام ، الرحمن ، یس ، آیات ۶۰ قاف ، حصار خضری ( ۱ حمد ، ۷ مرتبه ۴ قل ، ۷ مرتبه آیه الکرسی ( فقط آیه ۲۵۵ بقره ) ، ۷ مرتبه کوثر ) ، جن ، صافّات : از همشون [ از همشون ] بهتر آیات ۶۰ قاف هست اینو همیشه بخون ۲۰ دقیقه هم نمیشه + یکی دو تا از سوره های بالایی (( اگه نمیتونی بخونی صوتسو پخس کن حتی با صدای کم  : صوت تندخوانی رو دانلود کن ، مثلاً صوت تندخوانی آیات ۶۰ قاف ، صوت تند خوانی یاسین ،،،،، ادعیه ی شرعی باطلی : حدیث کساء ، دعای معراج ، زیارت عاشورا و بعد دعای علقمه ، دعای ناد علی و ... ( اینام صوت تند خوانی زود تموم میشه ) 

♦️ پیدا کردن به دعانویس_باطل سحر قرآنی حرفه ای کار بلد ( از این حرفه ای هایی قرآنین و که موکل رحمانی دارن ) 

♦️ عقیقه ( قربانی کردن در راه خدا  و دادن گوشتش به بیرون خانه مثلا به یه مستحق )

انقد عذاب کشیدم توی رابطه باهاش انقد اذیت شدم و هنوز هم باهمیم اما من دیگه نمیتونم عذاب بکشم هنوزم ب ...

خوندم قشنگم....

ایشالله خدا به زندگیت ارامش و پول بده

خدا کمکت کنه

پسره چندسالشه؟

تو چی؟

شاغلی؟

حتما درستو ادامه بده و خواستگار با موقعیت خوب اومد ردش نکن

برات دعا میکنم

منم مشکل دارم برامنم دعا کن💔🥲😭🌸🤲🏻🥺

با افتخار کوردم🦋🌸😎

خوندم قشنگم....ایشالله خدا به زندگیت ارامش و پول بدهخدا کمکت کنهپسره چندسالشه؟تو چی؟شاغلی؟حتما درستو ...

ممنونم عزیزم همچنین به تو 

پسره دانشجو یه رشته مزخرف بود و الان کارگری میکنه همین امروز متوجه خیانتش شدم دیگه تموم شد برام همچی

خدا انشالله مشکل تو رو هم حل کنه

خوندم قشنگم....ایشالله خدا به زندگیت ارامش و پول بدهخدا کمکت کنهپسره چندسالشه؟تو چی؟شاغلی؟حتما درستو ...

پسره ۳۸ سالشه 

من شاغل نیستم اونم کارگره 

ممنونم عزیزم همچنین به تو پسره دانشجو یه رشته مزخرف بود و الان کارگری میکنه همین امروز متوجه خیانتش ...

خدا بزنتش الهی....

لعنت به این ادما

دلم روشنه برات با یه پسر خوب میری تو رابطه

با افتخار کوردم🦋🌸😎