2777
2789
عنوان

داستان زندگیم بر اساس واقعیت بیاین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1894 بازدید | 108 پست

تا اینکه این قلب من باز شروع کرد به تپیدن ایندفعه برای پسری که توی دانشگاه باهاش اشنا شده بودم تفاوت سنی زیادی داشتیم حدود ۱۲ سال اما من دوسش داشتم اونم انگار دوسم داشت خودم رفتم بهش گفتم که دوسش دارم و رابطمون شروع شد این پسر چون قبلا اوسط یه دختر ضربه خیلی بدی دیده بود

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

نمیخواست به من اعتماد کنه و وابسته بشه همین کاراش اذیتم میکرد دوسم داشت اما ازم فاصله میگرفت مدام ترس اینو داشت که احساس عمیق تری به من پیدا کنه تروما های قبلش هنوز روش بودن

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد عذاب کشیدم توی رابطه باهاش انقد اذیت شدم و هنوز هم باهمیم اما من دیگه نمیتونم عذاب بکشم هنوزم بعد اینهمه سال پدرم بی پوله پارانویده خودم دارم میدوئم دنبال کار بهم کار نمیدن  حال روحیم خوب نیست و مدام حمله عصبی بهم وارد میشه 

خیلی خلاصه کردم داستان زندگیمو وگرنه خیلی بد تر از این بود  خیلی زیاد همدم من دیوارای اتاقم بودن حتی کسیو نداشتم باهاش درد و دل کنم

انقد عذاب کشیدم توی رابطه باهاش انقد اذیت شدم و هنوز هم باهمیم اما من دیگه نمیتونم عذاب بکشم هنوزم ب ...

چندسالته

چه رشته ای میخونی؟ 

سرم 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 با حرارت و داغی مادرم امنه❣️اخیششششش 

انقد عذاب کشیدم توی رابطه باهاش انقد اذیت شدم و هنوز هم باهمیم اما من دیگه نمیتونم عذاب بکشم هنوزم ب ...

عزیزم امیدوارم حداقل تو ازدواج خوشبخترین زن دنیا بشی،تلافی همه روزهای سخت دربیاد

اخرش من نفهمیدم پولدار بودی انقدر پول به رفیقت دادی و بهت برنگردوند یا بی پول بودین و پول از بقیه می ...

پولی که داشتم پولی بود که مادربزذگم هرماه بهم میداد در حد ۳۰۰ هزار تومن بود کمک خرج

چندسالتهچه رشته ای میخونی؟

۲۰ و خورده ای هستم 

حسابداری میخوندم

برام دعا کنید اصلا حالم خوش نیست

عزیزم خب شرایط زندگیت خیلی بد بوده ولی هنوز خیلی جوونی خیلی جا برای خوشبختی و آرامش و پیشرفت داری 

برات آرزوی خوشبختی میکنم 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

برام دعا کنید زندگیم انگار درست نمیشه

عزیزم خب شرایط زندگیت خیلی بد بوده ولی هنوز خیلی جوونی خیلی جا برای خوشبختی و آرامش و پیشرفت داری بر ...

ممنونم دعا کنید برام🥺