2777
2789
عنوان

آرزوم اینه برگردم به 1هفته قبل که چشمم مگس پران نداشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 158 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۵ ساله دارم. یعنی از ده سالگی 

چشامم عمل کردن برای عینک 

بعد چند وقت بهش عادت میکنی 

این گنده نکن برای خودت رها کنش 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
منم میبینم ، دقت کنم معلومه وگرنه که حواست نباشه معلوم نیس، چون زوم کردی روش اینجوریه

چند وقته میبینی عزیزم

یعنی دقت نکنی حتی توآفتابم نمیبینی؟

چندتا میبینی

من ۲۵ ساله دارم. یعنی از ده سالگی چشامم عمل کردن برای عینک بعد چند وقت بهش عادت میکنی این گنده نکن ب ...

یعنی میتونم عمل کنم براعینک؟

بیشترنمیشه

عادت یعنی کمترمیبینم

یاغصه نمیخورم؟

یعنی میتونم عمل کنم براعینک؟بیشترنمیشهعادت یعنی کمترمیبینمیاغصه نمیخورم؟

کمتر میبینی یعنی هستا چون چشت بهش عادت میکنه انگار بی توجهی بهش انگار نمیبینیش بری تو بحرش میبینی 

اره من عمل کردم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
کمتر میبینی یعنی هستا چون چشت بهش عادت میکنه انگار بی توجهی بهش انگار نمیبینیش بری تو بحرش میبینی ار ...

شما پس اذیت نمیشی

ببخشید الان متوجه نشدم یعنی بازم تودیدت هست

ولی توجه نمیکنی بیخیالی

یاکلأتودیدتم نیست

شما پس اذیت نمیشیببخشید الان متوجه نشدم یعنی بازم تودیدت هستولی توجه نمیکنی بیخیالییاکلأتودیدتم نیست

تو دیدمه 

ببین مثل دماغ که تو دیدته ولی نمی بینیش دیگه 

ببین انگار له وجودش عادت میکنی 

منم میبینم ، دقت کنم معلومه وگرنه که حواست نباشه معلوم نیس، چون زوم کردی روش اینجوریه

یعنی امیدوارباشم کمترمیبینم تودید

یعنی هروزنمیبینی گلم

توآفتاب چی؟

عینک میزنی؟