2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن پسرم کمک می خوام

310 بازدید | 44 پست

خانم ها شبتون خوش باشه 🌹🌹🙏🙏🙏

چند روزه دارم به پسرم آموزش می دم دستشویی رفتن و هنوز از پوشک نگرفتمش اما باهام همکاری داشت می‌کرد و فقط تو دستشویی جیش می کرد که امروز هم جیشش و گفت جایزه گرفت هم پی پی اش و گفت برای اولین بار جایزه گرفت اما بعد از اینکه پی پی کرد زد زیر گریه و اصلا آروم نمی شد خیلی ترسیده بود طوری که نمی زاشت بشورمش آخرم تو روشویی شستمش بعد از اون از ساعت ۴ تا ۹ شب هرچی گفتم بیا بریم دستشویی نیومد و گریه می کرد اخر با کلی بازی با شلنگ و سیفون با باباش رفته دستشویی اما قبل از خوابش هرکار کردم حتی حاضر نشد شلوارش و در بیارم منم اصرار نکردم بهش اصلا‌ نمی دونم باهاش چیکار کنم اگه تا صبح جیش نکنه چی ؟ فردا چه رفتاری داشته باشم ؟ تو رو خدا راهنمایی ام‌کنید خیلی دلسرد شدم🙏🙏 😔🌹🌹🌹

به هر قیمتی پادشاه باش حتی اگر قلمرو ات به اندازه عرض شانه هایت باشد

پسرم ۳ سال و ۴ ماهشه 😒قبلا همش با دستشویی فرنگی امتحان کرده بودم اصلا همکاری نمی کرد اما الان با دستشویی ایرانی حاضر به همکاری شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم‌پسر منم وقتی از پوشک گرفتمش از مدفوعش میترسید خیلی.تو ی مطلب خوندم که فک‌میکنن ی عضو از بدنشونه.براش داستان سرایی کن.بگو میخواد بره خونه شون پیش مامان باباش .بیا بهش بای بای کنیم😁😂

😶

عزیزم دکترش بهم گفت اول با پوشک بهش اموزش بده بعد پوشکش و بگیر من الان داشتم همراه با پوشک بهش اموزش می دادم هر یک ساعت یکبار هم می بردمش دستشویی و خدا رو شکر خودش همکاری می کرد و دیگه شبا تو خواب هم جیش نمی کرد تو پوشک ولی امشب نمی دونم چیکار کنم 

پسرم ۳ سال و ۴ ماهشه 😒قبلا همش با دستشویی فرنگی امتحان کرده بودم اصلا همکاری نمی کرد اما الان با دس ...

من ۱۸ ماهشه دارم دارم میگیرمش الان موفق شدم روز پوشکش نمیکنم ولی شب پوشکه....تا یکم یکم شروع کنم شب هم پوشک نکنم...میتونی تشکچه استفاده کنی تا یاد بگیره

چند وقتشه ؟ ببخشید  تا حالا پی پی شو ندیده بود ؟

چرا تو پوشکش دیده بود نمی دونم چرا انقدر ترسید 😞

عزیزم‌پسر منم وقتی از پوشک گرفتمش از مدفوعش میترسید خیلی.تو ی مطلب خوندم که فک‌میکنن ی عضو از بدنشون ...

ممنون گلم اگه حاضر شه بیاد بریم دستشویی خوبه اینو هم امتحان می کنم حتما 

بچه ها اولین بار میترسن حس میکنن یه چیزی از بدنشون کنده شده , دختر من نترسید فقط وقتی شستمش گریه کرد گفت میخوامش چرا شستیش😐 باباش یک ساعت میخندید منم تازه شروع کردم حدود دو هفته است ولی هنوز جایی میریم پوشکش میکنم 

شکمش خوب کار کرد؟ یبوست نبوده دردش بگیره؟

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
من ۱۸ ماهشه دارم دارم میگیرمش الان موفق شدم روز پوشکش نمیکنم ولی شب پوشکه....تا یکم یکم شروع کنم شب ...

ممنون گلم اره خودمم تصمیم داشتم‌بعد از ۱۰ روز همین کار و بکنم