2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 193681 بازدید | 2360 پست
ای وای ن باز اگه فقط ادم یکاریش میکرد از پشت دیگ ن مگ حیونیم ما هرچی سوراخ هست ک برای... اه حالم بد ...

فکر کن ۶ ساله بهش میگه نمی‌خوامت میگه طلاق نمیدم اصلاً شوهرش یه حالتی داره نرمال نیست من فکر کنم بیماره

❄☃️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشون همسرشو ۶ ساله داره عذاب میده حتی رابطه عادی باهاش نداره کارهای غیرمتعارف با زناشویی رابطه انجا ...

درسته حرفتون اما تشخیص سادیسم نیاز به برسی بیشتر داره اسی حرفاش رو در لفافه بیان می کنه همه جزئیات رو ما نمیدونیم که یه انگ به همسرش بزنیم 

مامان یه آقا پسر گوگولی

حرف الانت مثل حرف یکی از اقوام منه که چون خودم شوهرم انتخاب نکردم دوستش ندارم و.... در صورتی که شوهر ...

اه اون اقا نبوده که کلا این خانم بهونه گیر بوده  طرفش هر کی باشه نمیتونسته باهاش کنار بیاد صدتا شوهرم میکرد طلاق میگرفت

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
نمیدونم

مشکل جنسی داره یا زیاد درخواست  رابطه داره؟

البته که رابطه جنسی همش همینه هر مدلش حتی نرمال ترینش  میتونه مشکل محسوب بشه وقتی  طرف مقابل تمایل نداشته باشه 

حالا واقعا رفتار جنسیش مشول داره یا درخوایت رابطش زیاده و خسته شدی؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اسی چرا همون اول نگفتی شوهرت مشکل جنسی داره نرمال نیست ؟ اینهمه ازت پرسیدیم مشکلش چیه اخلاق بدش چیه ...

دقیقا منم حرف اینه اسی قطره چکانی اطلاعات میده و نمیشه به طور قطع انگ سادیسم به شوهرش زد

مامان یه آقا پسر گوگولی

درسته حرفتون اما تشخیص سادیسم نیاز به برسی بیشتر داره اسی حرفاش رو در لفافه بیان می کنه همه جزئیات ر ...

من این مورد رو کپی شوهر استارتر رو توی دوستم دیدم

آخرش هم دوستم طلاق گرفت چون این مرد اصلاً مشکل داشت ۳۶۵ روز رابطه می‌خواست 

یعنی دوست من رو تبدیل کرده بود به یه پرسفون و یک زن ضعیف که هر روز باهاش رابطه جنسی مدل‌های مختلف ایجاد می‌کرد یعنی دوستم روانی شده بود

❄☃️

اه اون اقا نبوده که کلا این خانم بهونه گیر بوده طرفش هر کی باشه نمیتونسته باهاش کنار بیاد صدتا شوهر ...

دقیقا،ولی با طلاقش کلا زندگیش عوض شد

خوانوادش هم میگفتن اولی خودت نخواستی،دومی و سومی چی؟

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
واقعا تو نی نی سات ادم میفهمه خیلی مردا اختلال ج ن سی دارن خیلی وحشتناکه

دقیقاً یلی از مردا اصلاً نرمال نیستند و فیتیش‌های مختلف جنسی دارند مخصوصاً تو دوره زمونه الان ه زور نمی‌شه هیچکسو تغییر داد

❄☃️