2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 211854 بازدید | 2360 پست
دقیقا منم حرف اینه اسی قطره چکانی اطلاعات میده و نمیشه به طور قطع انگ سادیسم به شوهرش زد

والا بخدا اولش یجور تعریف کرد فک کردیم شوهرش آدم خوبیه راهنماییش کردیم الان داره چیزای وحشتناک از رابطه میگ

دودقه بعد معلوم نیس چی میخواد بگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاً یلی از مردا اصلاً نرمال نیستند و فیتیش‌های مختلف جنسی دارند مخصوصاً تو دوره زمونه الان ه زور ...

ب زور نمیشه تغییر داد نمیشه هم انتخاب کرد چ مردی شوهرت باشه اصلا فقط باید دعا کنی شوهر خوبی گیرت بیاد وگرنه ازدواج نکنی بهتره خیلییی سخت شده همه چی

من این مورد رو کپی شوهر استارتر رو توی دوستم دیدم آخرش هم دوستم طلاق گرفت چون این مرد اصلاً مشکل داش ...

اره منم اگر عه شوهرم رو میدادم هرروز رابطه میخواست ولی نزاشتم الانم هفته ای چند بار رابطه داره همش میناله نمیزاری 

دیگه اینجور مردها هم مشکل دارن زن را خسته و زده میکنن 

شاید بشه برای مدت کوتاه نثلا تو نامزدی با دوستی با همچین مردی کنار اومد ولی برای همه ی عمر که نمیشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
بهش نده هرجوری میتونی دست به سرش کن یه حساب مخفی درست کن. چقدر کثیفه که دو قرون دسترنج تو رو میگیره. ...

آره واقعا کاش پولای منو بگیره آدم خوبی باشه بی لیاقته ارزش هیچی رو نداره یه دستت درد نکنه خشک خالی نمیگه شده برام وظیفه نمیدونی زندگی برام جهنمه همچین مردی بره به درک 

برای نفقه که عمرا بده میگی من هیچی ندارم که بدم بهت 

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊

استارتر عزیز 

اگر یک زن به 1 مرد نرمال بگه من نمی‌خوامت اون مرد سرد میشه و میره دنبال بعدی 

شوهر شما ۶ ساله فقط چسبیده به شما اونم رابطه جنسی هر روز و مدل‌های نامتعارف اصلاً شوهر شما انسانه با عزت نفس  نیست . انسان درستی نیست که به زور با یک رابطه برقرار کنه و تجاوز به حساب میاد

که شما آزار ببینید و خودش لذت ببره 

واقعا فکر نکنم انسان نرمالی باشند ایشون به نظرم خیلی مشکل دارند و... 

❄☃️

میگ از پشت هم هست زیاد هم هست تعدادش خدا نصیب نکنه اختلال ج ن سی داره فک کنم

والا شوهر منم رابطه مقعدی رو دوست داره ولی من نمی‌زارم اینم زیاد اصرار می‌کنه آخرشم قهر میکنه

😭😔نفس کشیدنش هم رو مخمخ

آجی کاش یکم بدی هاشونو بگی.

اینجور که تو تعریف میکنی اینجا همه حق رو به همسرت میدن و شمارو مقصر میدونن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اولش ک گفت خیلی بهم توجه میکنه همش وصله بهم نگفت مشکل داره بعدن گفت شوهرم گرمه زیاد ازم رابطه میخواد ...

من ازش پرسیدم وقتی که گفت خیلی اذیت میشم تو رابطه گفتم یعنی چیزهای غیر متعارف می‌خواد و برام تعریف کرد من دقیقاً مشابه اسی رو توی دوستم دیدم به خاطر این سریع شاخکام تیز شد

❄☃️

واااا منم اختلاف سنیم با شوهرم مثل توعه. از خدامه بهم محبت کنه و مدام بهم زنگ بزنه. واقعا فازت معلو ...

نه من و شوهرم همسنیم و بهم محبت زیاد میکنه بدم هم نمیاد ازش ولی فقط چون زیاد درخواست رابطه داره ارزودارم ازش جدا بشم 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
استارتر عزیز اگر یک زن به 1 مرد نرمال بگه من نمی‌خوامت اون مرد سرد میشه و میره دنبال بعدی شوهر شما ۶ ...

دقیقا همینطوره وقتی یکبار به یه نفر میگی نمیخوامت بیخیالت میشه ولی آدمای مشکل دار فقط آویزون میشن

آره واقعا کاش پولای منو بگیره آدم خوبی باشه بی لیاقته ارزش هیچی رو نداره یه دستت درد نکنه خشک خالی ن ...

درخواست نفقه بده اگه چن ماه نده میتونی راحت جدا بشی. الانم که به حسابت پول نریخته میتونی بگی نفقه های قبلیتو نداده.

درخواست نفقه بده اگه چن ماه نده میتونی راحت جدا بشی. الانم که به حسابت پول نریخته میتونی بگی نفقه ها ...

خوب بچه ها رو چیکار کنم مشکل من فقط بچه ها هستن وگرنه من آدم آویزونی نیستم زود ازش کنده میشم من فقط یه مشکل دارم اونم اینه پول ندارم جایی ندارم که بچه هامو ببرم مشکل من پوله