2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 233548 بازدید | 2360 پست
همش دارم شیر حرص جوش و گریه میدم بهش

تو که انقدر به فکر پسرتی این بچه بعدا عصبی میشه 

حال خودت خوب باشه حال بچه ام خوبه بازم بنظر من اگه سعی کنی شرایطو برا خودت عادی کنی اوایل الکی محبت کن الکی بخند، جوابشو بده کم کم عادت میکنی و خدارو چخ دیدی شاید مهرشو به دلت انداخت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم فوت کرده🥲به همشون گفتم من راضی نیستم

دبگه گذشته رو رها در حال زندگی کن 

منم ولم ب شوهرم نبود اما بعد دل دادم بهش منتها نامردی کرد همش سرد بی توجه خیانت وووکرد بهم 

شکر گذار باش 

من شوهر بدی دارم بخاطر پسرم تمام تلاشم میکنم ادم شه کلی مشاور صحبت کردم کلی تکنیک بکار بردم اما مثل سنگ خیلی بعد نرم میشه طبق گفته مشاور خودش مشکل شخصیتی داره

الان شما ی همسر خوب داده نعمت برات تمام کرده ناشکری

در حال زندگی کن خوبی و نعمات رو ببین ایراد از دیدگاا خودته

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

یاد خودم افتادم

زندگی چقدر عجیبههههه

منم روزایه تو‌رو گذروندم ولی یه چرخشایی میزنه زندگی که ماتت میبره فقط بدون یه روزی حسرت این روزاییی که بیخودی هدر کردب رو میخوری

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

من یه خاستگار بسیار محترم با موقعیت خیلی خوب داشتم که همه لای منگنه گذاشته بودنم که باهاش ازدواج کن.  پسره هم خیلی کوتاه میومد. ولی من دوسش نداشتم.  میدیدمش حالم بد می شد. خیلی بد.  از حرکاتش حرف زدنش بدم میومد با اینکه هیچکس این نظرو نداشت.چقدر حرفامو رک می زدم که از من بدش بیاد ولی بیشتر خوشش میومد.   دیگه به زور گفتم نه که نه.  چقدر عذاب کشیدم اون دوران. من تا یه حدی درکت می کنم.  خدا به دلت آرامش بده. 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

همه میگن ایده الم هیچی نمونده ازم ولی یه زمانی هر جایی میرفتم از چهره ام بهترین تعریف هارو میشد الا ...

اسی ببخشیدا ولی ایده آل بودن فقط به چهره و ظاهر نیست ، ایده آل بودن از چشم و نظر همسر آدم که نزدیکترین فرد به آدم هست مهمه وگرنه چندساعت ماسک زدن جلوی بقیه رو همه بلدن

به نظرم هنوز به بلوغ کافی برای ازدواج نرسیده بودی بدتر یه بچه ام آوردی

حداقل دارع خرجه خودتو بچتو میده یه شام برا بدبخت بپز ! مث پرنسسا فقط لم دادی ! خدا بده شااااانس . حا ...

سلام ببخشید اسم دانشگاهی که شما ازش مدرک گرفتید چیه؟ لطفا بگید گذرمون به اونجا و آدماش نیفته🙏🏻

منم از لحظه ی عقد حس کردم ازش بدم میاد تمام نامزدیم به گریه گذشت...پسر بزرگم رو‌داشتم بازم مثل شما آه و ناله میکردم وای نمیخوامش...ازش چندشم میشه فلانه...

ولی الان میفهمم بیخودی زندگیم روزایی که میتونست خوب باشه رو هدر دادم انقدر تو‌بند دنیایی فکر میکنی ابدیه شوهر و اینا همسفرن میگذره میره جایه ما اینجا نیست

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
سلام ببخشید اسم دانشگاهی که شما ازش مدرک گرفتید چیه؟ لطفا بگید گذرمون به اونجا و آدماش نیفته🙏🏻

به شما مربوط نیس ، توعم تلاش کن برو دانشگاه که حالا از سر حسرت کسی رو مسخره نکنی ! 😌 حرف من از درک و شعور شما خارجه ، نیاز به تجربه و تفکر داره .

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**