2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 198340 بازدید | 2360 پست
شما فضولی کردی در کامنت من.چقدر بی نزاکتی یادت میره چی گفتی.من امثال شمارو ادم حساب نمی‌کنم که شروع ...

نه من برای استارتر نوشتم تو رو ریپلی نکردم اشتباه گرفتی فضول

بی نزاکت هم تویی که یه کاری ریپلی میکنی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماها با حرفاتون نمیذارین سماجت کنه برا طلاق‌. وگرنه اسی چن سال قبل میخواسته طلاق بگیره شوهرش نذاشته ...

این جا منو ریپلی کردی ی کاره

که شما ها نمیذازید جدا شه

من هرگز کسیو تشویق ب جدایی نمیکنم

تو پریدی وسط

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اشتباهی منو ریپ زدی. خودت اشتباه کردی بی نزاکت.تربیت خانوادگیتم دیدیم.

چشم هم نداری ظاهرا بقیه ک میبینن تو ریپ زدی

انقد محبت میکنه که حالم بهم میخوره یه ریز هزار بار وقتی سرکاره زنگ میزنه

وا بنده خدا مرد خوبیه که 

شما شاید افسردگی پس از زایمان گرفتی منم اینطوری شده بودم بعد زایپان

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
عزیزم شماها نصیحت اشتباه میکنین؛ مگه میشه مردی وجدان داشته باشه و حداقلی از انسانیت رو داشته باشه ول ...

عزیزم منم بارها به شوهرم گفتم طلاقم بده ولی هر سری تهدیدم میکنه با گرفتن بچه ها چیکار کنم مجبورم زندگی کنم آرزوی مرگ میکنم چون کنار کسی هستم که دوستش ندارم ولی مجبورم تحمل کنم تازه منو مجبور به رابطه هم میکنه

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
چقد بیشخصیتی با این طرز حرف زدنت

تو بیشخصیتی هی ی کاره ریپلی میکنی

من استارتر رو ریپلی کردم نه تو رو 

تا فردا بگو

برو ببین

بنظرم شوهرت خیلی دوستت داره و خودش رو دوست نداره و خیلی سیریش شده،کاش یه مقدار فاصله مینداخت،یه مقدار دوری ایجاد می‌کرد تا خلا ایجاد بشه و شما هم حتی نگاهش کنی واقعا نمی‌فهمم آخه چه کاریه ،وقتی اینهمه سردی میبینه همچنان مثل گذشته هست ،البته اینطور آدما تا خوبن خوب هستن وای به روزی که سرد بشن دیگه فکر نکنم دوباره مثل قبل بشن

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

لطفا ریپ نزن ک مزاحم نشو. بذار تاپیک بمونه براش ادب هر کسی از کلماتش معلومه. به سلامت

تو هی ریپلی میکنی من اصلا با تو کاری نداریم. برو ببین خب

چرا مقاومت میکنی تو فهمیدن؟ تو ریپلی کردی