2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 196644 بازدید | 2360 پست
دوسش ندارم متنفرم ازش تو رابطه هیچکس نمیتونه درک کنه منو😭😭

نترس از جدایی. طلاق بگیر 

تو نیاز نداری کسی درکت کنه. نیاز داری به خودباوری برسی و در عمل بری دنبال چیزی که میخوای. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدهارزومه طلاق بگیرم

می بخشید عزیزم قبل به دنیا آوردن بچه هم همین حسارو نسبت بهش داشتین و طلاق آرزوتون بود؟ اگه آره پس چرا پای اون طفل معصوم رو به زندگیتون باز کردین ؟؟!!!! اینو بدون بچه در کنار پدر ومادر که خوشبخته ... اینکه ببینه پدرومادر ش بهم عشق میدن باهم مهربونن اعتماد به نفس میگیره کیف میکنه اگه همونطور که گفتی خوشبختی پسرت برات مهمه باید تلاش کنی رابطتو با شوهرت خوب کنی ... گناه اون بچه چیه که تو از باباش خوشت نمیاد .... امیدوارم خدا قشنگ زندگیتو بسازه و مهر شوهرتو بندازه درست وسط قلبت

فقط چون میدونه ازش فراری هستی اینجوری حریص شده همسرسابق من اونم همین بود فقط از سر حرص و لجبازی

اخه دائم 

خودش حالش بهم نمیخوره دیگه 

سر صبح 

بهش میگم چند روز اینجا بمونیم میگه فکر نکنی اینجا مانع میشه

من ترجیح میدم شوهرم مثل پیرمردها باشه ولی مثل جوون های الان که ابرو برمیدارن و عرضه ی هیچ کار رو ندا ...

کی بهت گفته جوونای الان ابرو برمی‌دارن! و همه بی عرضه هستن و هرکی ابرو برمیداره بی عرضه اس؟

الان دهه هشتادیا اکثرا شاغلن.  ذهنتو با خرافات آلوده کردن

اسی مگه چند ساله ازدواج کردی ، ۲۴ سالته ۶ ساله ازدواج کردی ?? مقصر صد درصد خانوادت هستن خیلی ببخشید از خانوادت باید متنفر باشی هم کسی که نمی خواستی رو مجبورت کزدن ، هم بچه بودی شوهرت دادن ، خودت شوهرت هر دو قربانی هستید، شوهرت بنده خدا مفصر نیست ، ادم بدی هم نبست که ازش متنفری ، اگه بچه نداشتی که می گفتم مهریه ت رو ببخش جدا شو ، ولی وقتی بچه داری کوناه بیا ، به خاطر خوشبختی هم خودت ، هم پسرت ، اینکه می گی دوست دارم جدا بشم ولی ارزوم خوشبختی بچه م هست این گفته ت کاملا با هم متناقض هست ، در ضمن شوهرت ادم خوبی دل ببند با هم مشاور هم برید بر ای بهبود زندگیت ، امثال من چی بگیم که شوهرامون که خوبن هم دوستش نداریم ولی به خاطر بچه هامون کوناه اومدیم ، این مدل که تعریف می کنه شوهرت مرد بسیار خوبیه ،همین نی نی سایت ببین چه قدر بعضی کاربرا شکایت دارن از شوهراشون ، در ضمن بچه پدر ومادر با محبت و دوست در کنار هم می خواد ما زندگیم وقتی بچه بودیم خوب بود فقط همیشه حسرت می خورم کاش مادرم و پدرم بیشتر باهم مهربون بودن و گرم زندگی قشنگتری داشتیم ، پس به خودت بیا 

اسی من فکر میکنم شوهرت یه مرد کچل یا موهاش کم پشت یه ذره تپل و سفید باشه با شلوار چین چینی مثل پیرمردها

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱