2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 195615 بازدید | 2360 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بزار به پای این که تازه زایمان هم کردی هاااا‌‌...منم یه مدت از همسرم متنفر شده بودم با این که با عشق ازدواج کردیم‌...دقیقا مثل همسر شما که میگی محبت میکنه بدم میاد منم همون جوری از محبت هاش بدم می اومد و به شدت هم اصلا اعتقادی به طلاق دادن نداشت اما من واقعا یه روز به خودم اومدم دیدم خیلی چیزای خوب داره که باید به خاطرشون زندگیم خراب نکنم....مهربونه...بد دهن نیست...خسیس نیست ..کاری هستش ...به شدت به فکر خانوادمون....هر وقت هر چی خواستم فراهم کرده برای همین بازم کم کم عاشقش شدم و الان واقعا مثل قبل دوستش دارم 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
اینم بزار به پای این که تازه زایمان هم کردی هاااا‌‌...منم یه مدت از همسرم متنفر شده بودم با این که ب ...

پسرش ۴ سال و نیمه اش تازه زایمان نکرده که

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

سلام استارتر

من سال تا سال نظر نمیدم تو سایت

ولی اومدم بهت بگم  مادر منم دقیقا مشابه شما بود حرف شما رو هم پدربزرگم بهش گفته بود که در هر صورت باهاش ازدواج کنی

پدرم هم آدم بدی نیست ولی مادرم دوسش نداشت. قبل ازدواج خودکشی کرده بود. بعد ازدواج هزار بار قهر میرفت تا ما دبیرستانم بودیم

همیشه خدا درباره پدرم پیش خانوادش بد میگفت چون دوسش نداشت. و الان ما سرخورده ترین و مظلوم ترین بچه های فامیلیم فکر کنم. خانواده مادریم راحت پیشمون بدگویی پدرمو میکنن. مادرم وقتی میره پیش خانوادش زنگ بهش میزنیم خوشحاله ولی خونه خودمون همیشه گرفته هست

الان ک بزرگ شدیم ما بچه ها حقو به پدرمون میدیم. چون اگه مادرمون خوب باهاش رفتار کنه اونم خیلی خوبه

انقد محبت میکنه که حالم بهم میخوره یه ریز هزار بار وقتی سرکاره زنگ میزنه

خب بدبخت دوست داره چکار کنه ؟؟

خودت با زندگیت لج کردی وگرنه اون مشکلی نداره .

تو مثل گذشته من هستی .منم شوهرم به انتخاب خودم نبود ، بچه اولمم به انتخاب خودم نبود ازش متنفر بودم و تمام لج میکردم .

ولی بهت بگم زندگی بازی و بچه بازی یا فیلم و رمان عاشقانه نیست !باید بجنگی برا زندگیت ، یه بچه به این دنیا آوردی که خودش نخواسته بلکه  تو و شوهرت به این دنیا آوردینش پس در برابرش مسئولید . بری طلاق بگیری آدم بهتری گیرت نمیاد خیالت راحت ، و اینم طبق تجربه خودم میگم چون شوهرت زیادی داره محبت میکنه چون آرومه توم گارد گرفتی ،خودمم اینو تجربه کردم در گذشته .

جا جدا کردنت خیلی مسخره س و بچگانه .

به خودت بیا لطفا . 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
نمیدهارزومه طلاق بگیرم

اگه طلاق میخواستی نباید بچه میاوردی حالا که آوردی حق خودخواهی نداری عزیزم. 

اگه ازش بدت میومد باید همیشه آماده طلاق میبودی و بچه دار نمیشدی تا روزی که بتونی جداشی، حالا که بچه دارشدی باید برای درست کردن اون زندگی که اون بچه بیشتراز شما و همسرت توش حق داره تلاش کنی. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن