2777
2789

مثل همیشه پول کم میارم اینقدر ناراحتم اینجا نوشتم که دلم نپکه

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
مثل من 🥲

زندگی واقعا سخت شده همه درآمدم فقط صرف خورد و خوراک میشه 😞😞😞

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین طور

دیگه امیدی ندارم لباس هم خیلی گرون شده اصلا نمیشه با حقوق های کم سمت لباس رفت 

یه کارت جدا داشته باش اون کارت و اصلا استفاده نکن توش خورد خورد پول جمع کن حتی پنجاه تومن صد تومن یه جا قایم کن گارتپ در دسترست نیاشه بعد چند ماه اونجا کلی پول داری همون واسه خودت جمع کن مثلا من الان یه کارت دارم واسه عیدم توش خورد خورد پول جمع میکنم اونو گذاشتم واسه خرج عیدم چون میدونم یه عالمه قسط و قرض داریم برای شب. عید شوهرم نمیتونه بهم پول بده منم بی پول و عزاردار نمیمونم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه کارت جدا داشته باش اون کارت و اصلا استفاده نکن توش خورد خورد پول جمع کن حتی پنجاه تومن صد تومن یه ...

فکر خوبیه اگه بتونم ماهی دویست تومان هم جمع کنم به دردم میخوره