2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 226235 بازدید | 2360 پست

بیا یبار یجور دیگه زندگیتو پیش ببر امتحانه بلاخره 

تیپش درست کن باهاش حرف بزن دردتو بگو بلاخره یه تلاشی بکن بعد تلسیم شو

وقتی یکی کسی رو خالصانه دوست داره همه کار برا راضی کردنش انجام میده...یه امتحانی کن ...بهش فیلم و رمان عاشقانه معرفی کن بگو اینجوری محبت کردنو دوس داری ....هرجور شده چاره اندیشی کن خیلی راحت تسلیم نشو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی دست خودم نیست ازت متنفر شدم 

فکر میکنی زیبایی باید همه بهت خدمت کنن 

حتی مادر شوهرت هم شده برده ت از بچه نگه داری میکنه 

شوهرت هم فقط باید نازت بکشه التماست کنه که ...

خودشیفتگی شدید داری و همه رو داری عذاب میدی 

منشا این خودشیفتگی هم همسرت هست چون برای پدرت هم مهم نبودی

💝

وقتی میگم دنبال دختر سن پایین نباشید با هم سن و سال خودتون ازدواج کنید اکثرا میگن تو هیچی حالیت نیست

نتیجه میشه این که خانم حسرت خیلی چیزا و جوونی نکرده اش به دلش مونده و خوب حقم داره

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

اگه تو همین سایت یه پسر ۲۲ ساله میومد و می‌گفت به اجبار با یه زن ۳۵ ساله زندگی میکنه دوسش نداره و نمیخواد باش رابطه داشته باشه، کسانی که الان دارن به استارتر میگن اون بیرون خبری نیست چه نظری داشتند؟

استارتر عزیز پسرت به یه مادر شاد نیاز داره 

نذار غمباد بگیری ببین دلت چی میگه 

اولویتت خودت باشه اینجوری برای پسرت هم بهتره مطمئن باش

من غمت رو درک کردم ازدواجی که با اجبار باشه تو کشورهای غیرقانونیه 

اسی دست خودم نیست ازت متنفر شدم فکر میکنی زیبایی باید همه بهت خدمت کنن حتی مادر شوهرت هم شده برده ت ...

میدونی از چی ناراحتم همین شوهر با همین مشخصات نصیبم شده 

انگار یه کوه یخ تو خونه ن محبت ن نگاهی ن نوازشی هبچ مثل این خانم خرجیم میگم طلاق بگیریم اونم قبول نمیکنه 

ده روز میره مامدریت ۵روز میاد عین ۵روز پاچه گیری بد دهنی وووو بعد میره میگم لعنتی منو طلاق بده میگه نه درستش میکنم ،دقیقا همسر من خودشیفته ست ،این افراد ول نمیکنن برن حداقل پدر طرف درمیارن عشق نمیفهمن فقط،باید بهشون توهین کنی مقل خودشون باشی ولی خب متاسفانه اونجور مرتبه انسانی ادم پایین میاد.

افرادی ک میخونید و ابنحورید لطفا ازدواج نکنید

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
میدونی از چی ناراحتم همین شوهر با همین مشخصات نصیبم شده انگار یه کوه یخ تو خونه ن محبت ن نگاهی ن نوا ...

من واقعا فهمیدم دنیا برای ادم های زیباست 

با زیباییش داره زندگی میکنه 

خیلی قشنگه

💝

اهان یعنی اون دو بارم بچه نمیخواستی سقط کردی ؟

واقعا ادم زوری نمیتونه با یکی باشه این حست قابل درک و احترامه

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

به نظرم شوهرت خیلی هم خوبه ک اول با خودت حرف زده بعدم از مامانش خواسته نصیحتت کنهمرد هولی عین شوهر م ...

واییی شوهر من اینجوریه گرچه براش کم نذاشتم 

الان حالم ازش بهم میخوره و نمیخوامش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...