2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 195615 بازدید | 2360 پست
همه میگن مرد محترمی هست اما من حالم بهم میخوره از این محترم بودنش شبیه بابابزرگ هاست

پس طلاق بگیر اگه انقد بدت میاد هم خودت راحت میشی هم اون راحت میشه اقلا بره یه شریک دیگه برا خودش انتخاب کنع انقد اذیت نباشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تا صفحه 16 خوندم انگار داشتم داستان زندگی زنعموم رو میخوندم با اینکه عموم عاشقانه دوسش داشت و برای راحتیش همه کاری کرد اما زنعموم همش میگفت نهههه مثل بابا بزرگ است اختلاف سنی شون 13 سال بود اخر با وجود دو تا بچه جدا شدن عموم با همکارش ازدواج کرد دوتا دختراشم باهاش بود و زنعموم موند و سکه ایی که مهرش بود 

الان خداروشکر عموم خوشبخته ولی زنعموم تو بازیافت کار میکنه و دوتا دختراش از مادرشون متنفرن همیشه میگن اه پدرمون بود

به خودت بیا افسردگی داری الان انقدر مردم تو زندگیشون مشکلات دارن مشکل شما اینه شوهرتون هرزه و لاشی نیست برو حتما دکتر یه مدت دارو بخور و رفتارو نسبت به همسرت عوض کن برید گردش طبیعت مسافرت

اگر دیدی باز همین احساس رو داری برو طلاق بگیر چون اینجوری هم بخودت ظلم میکنی هم همسرت هم پسرت 

اسی تا صفحه 16 خوندم انگار داشتم داستان زندگی زنعموم رو میخوندم با اینکه عموم عاشقانه دوسش داشت و بر ...

التماس بریم مسافرت و طبیعت من نمیرم 

اه لعنت ب من😭😭

مادر من از ناراحتی اول رحمش غده در آورد شانس آورد خوش خیم بود بعد ناراحتی قلبی گرفت بعد ۵۸سالگی سرطان مری کرفت که دکترا تشخیص ندادن و از زندگیش هیچ خیری ندید بابای منم هی محبت میکرد مامانم نرم بشه ولی آخرش میدید فایده نداره عصبانی میشد

دوسش ندارم متنفرم ازش تو رابطه هیچکس نمیتونه درک کنه منو😭😭

منم همینم تو زایمانم رفتارهای بد از خودش و مادرش دیدم از اون روز از دواتشون بدم میاد ولی بخاطر بچه ها مجبورم .الا دو سال گذشته ک کلا تو جنگ دعوا بودم ولی دیدم پسران آسیب میبینن کوتاه اومدم و تحمل میکنم .میفهمم چی میگی

اسی برو تغییر جنسیت بده مرد شو تا دست از سرت برداره مثل مازیار لرستانی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

مادر من از ناراحتی اول رحمش غده در آورد شانس آورد خوش خیم بود بعد ناراحتی قلبی گرفت بعد ۵۸سالگی سرطا ...

وای چ وحشتناک

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اشنای دور بودبابام عاشق باباش بود یعنی ی جوری احترام میذاشت بهش که انگار خداست سر یه ماجرایی جون پدر ...

یه نفس عمیق بکش 

الان حسرت گذشته و آرزوی محال مشکلی رو حل نمی کنه، برعکس فرسوده ترت می کنه و از هدفت یعنی خوشبختی پسرت دورت می کنه. هیچ مادر افسرده و فرسوده ایی نمی تونه کسی و خوشبخت کنه، پس بهتره از نقش قربانی بیای بیرون و رول و نقش قهرمان زندگی ت  رو بازی کنی، می دونم سخته اما باید به خاطر بچت بتونی. 

حتما شنیدی کسایی که عاشق هم بودن، برای هم جون می دادن، اما بعد مدتی زندگی از هم متنفر شدن و جدا شدن، و بعد طلاق جشن طلاق گرفتن از خوشحالی 

یعنی می خوام بگم همونطوری که عشق به تنفر تبدیل میشه، تنفر هم ممکنه روزی به خنثی بودن

و شاید به دوست داشتن عادی تبدیل شه

هیچ چیز در این زندگی بعید نیست 

پس حتما از مشاور کمک بگیر

باگ های ذهنیتو در میاره

ذهنت اروم میشه

شاید، میگم شااااید بتونه کمکت کنه 

واسه پسرت همه راه ها رو برو 

گاردت رو بردار 

دعا می کنم معجزه در زندگی ت اتفاق بیفته 

و دیدت نسب به همسرت اونقدر عوض شه که به جای اینکه بگی مثل بابا بزرگاست بگی خیلی محجوبه

به جای آویزن، بگی خیلی با محبته

❤️❤️❤️❤️❤️

التماس بریم مسافرت و طبیعت من نمیرم اه لعنت ب من😭😭

عزیزم خودت بخودت کمک کن با مادرت مشکلتو مطرح کن نه با کسی دیگه درد و دل کن ببین کجا راه رو اشتباه رفتی همسرت بنده خدا ینی نداره طبیعیه رابطه میخواد همسر من 43 سالشه 15 ساله ازدواج کردیم هفته ای سه بار.... حتما برو دکتر گلم یه چکاب کامل بده 

سر خود این کارو نکن دز کافور اگه زیاد شه مرگباره ... برید دکتر یا مشاوره اخه سر خود چیزخورش نکن

اره دیگه سرخود که بده ،کافورو مثال زدم میگم یعنی برا کم شدن میل جنسی دارو و درمانی هست