2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 195634 بازدید | 2360 پست
چ ربطی داره؟ مگه هر کی قیافش خوبه قراره خیانت کنه؟مگه هرکی طلاق بگیره گیر یه لاشی میوفته؟اصلا تاپیکو ...

من اون چند صفحه ای که خوندم دیدم همش میگه مثل پیرمردهاست تیسرت فلان میپوشه. دوبار رابطه و اینها رو نخوندم‌.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
هیچ ادم سالمیاز روزی دوبار رابطه و غسل خوشش نمیادحتی اگه همسرش جذاب و پولدار باشهچه برسه به استارترک ...

اره واقعا اینو صد درصد قبول دارم. حتی روزی  یکبارم سخته‌. نخونده بودم این پستشو اوایلشو خوندم که از تیپش ایراد میگرفت.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقد محبت میکنه که حالم بهم میخوره یه ریز هزار بار وقتی سرکاره زنگ میزنه

مشکل همینه. محبت از حد بگذره نادان خیال بد کند.

مشکل همسرتون اینه مهر طلبه و شما بی ظرفیت که محبتاش و پای چیز دیگه قرار می دین. ببخشید که رک حرف می زنم ولی تو هر رابطه ای اگر هر یک از طرفین افراطی محبت کنه طرف مقابلش از خودش درمیاد و لیاقت خودش رو نشون میده. دوست داشتی ادمی بود که دست بزن داشت و خسیس بود و خجالت می کشیدی کنارش قرار بگیری چون می دونستی به بقیه نخ میده و هله و هرزست؟؟؟

خدا عقلت بده واقعا

من اون چند صفحه ای که خوندم دیدم همش میگه مثل پیرمردهاست تیسرت فلان میپوشه. دوبار رابطه و اینها رو ن ...

چون دوسش نداره این ایرادها تو چشمش بزرگ و بزرگتر میشه

حالا هرچقدرم این اقا محبت کنه فایده نداره

من خودم همکلاسیم عاشقم بود

گل میگرفت حرف محبت امیز میزد اما من خوشحال نمیشدم چندان برام مهم نبود

عشق و علاقه زورکی بوجود نمیاد هیچوقت

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
همه میگن مرد محترمی هست اما من حالم بهم میخوره از این محترم بودنش شبیه بابابزرگ هاست

ایناها اینم یه پست دیگه که از محترم بودن طرف بدش میاد 😐😐

خو دوسش نداره مگه زورهههه

من انقدر مردهای مودب و محترم و چشم پاکو دوست دارم اصلا حالیم نمیشه کسی دوستشون نداشته باشه 😂😂😂😂😂

مشکل همینه. محبت از حد بگذره نادان خیال بد کند.مشکل همسرتون اینه مهر طلبه و شما بی ظرفیت که محبتاش و ...

میگه دوسش ندارم حالم ازش بهم میخوره
وقتی همچین حسی داره حرفای شما بی معنیه