2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 244634 بازدید | 2359 پست
اسی تو آینده منییه ماهه خواستگار اومده ۳۵ سالشهفکرش رفتارش قدیمیهروی حجاب حساسه میخواد مثل زنای پیر ...

عیب

سنش کافیە اگرخودت ازنظرت زیادە

مثلا من یادمە اززز نوجوونی تایپم مرد سن بالا بودە 

برا من مشکلی نیس

ولی برا تو مطمئنا وحشتناکە اونم بااین اخلاق گوهش!!

مانتو روی زانو و حجاب زورکی😕😕😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش ندارم متنفرم ازش تو رابطه هیچکس نمیتونه درک کنه منو😭😭

افسردگی بعد زایمان گرفتی عزیزم. خودت و درمان کن. خوب بالاخره نیاز مرد و زنش باید برطرف کنه. میزنه به سرش دیگه بعد بره هوو بیاره سرت؟؟؟؟برو دکتر اینجور که نمیشه

متأسفانه خانواده تون براتون تصمیم گرفتند و شوهرتونم حق داره رابطه بخواد کاش از اول قبول نمی‌کردید حالا اگه میخواید زندگی مشترک داشته باشید ناچار باید تن به خواسته های شوهرتون بدید اگر هم قصد جدایی دارید نباید بچه میاوردی

مثال بزن

مثلا  میره لباسای جلف میخره که بهش نمیاد 

آهنگای جدید گوش میده 

چه میدونم اصطلاحات دهه هشتاد استفاده میکنه 

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

نمیدهارزومه طلاق بگیرم

قابل قضاوت کردن نیست چون واقعا سخته کسیو نخوای و باهاش رابطه برقرار کنی ولی بنظرم یکم فکر کن بعد طلاق خرجی در آوردن با ی بچه خیلی سخته اینو دارم از تجربه ی مامانم میگم ها اگه شوهرت قابل اینه که به چشمت عوض شه تلاش کن براش عزیزم نمیدونی خیانت نکردن چقدر خوبه برای یک مرد هرکس جای همسر شما بود بی شک می‌رفت سراغ زن های خراب ک الان خیلی مردا حتی با وجود اینکه زنشون بهترینه بازم خیانت می‌کنن بنظرم ک یکم فکر کن 

متأسفانه خانواده تون براتون تصمیم گرفتند و شوهرتونم حق داره رابطه بخواد کاش از اول قبول نمی‌کردید حا ...

هر شب یا روزی دوبار رابطه معقوله؟

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

نمی‌دونم چرا یاد رمان ثریا و بزرگمهر افتادم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بچه ها مرد های خاله زنک خیلی درخواست دوستی میدن؟چون با شوهرم مشکل دارم این کار و میکنن؟یا کلا اینجور ...

چون بی پدر مادرن عزیزم وگرنه دارن میبینن ناراحتی و سواستفاده میکنن

نباید بفهمی که حالم بده نمیخوام که دردامو تسکین بدی 😊