2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 248442 بازدید | 2359 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم میخواد این اتفاق بیوفتهارزومهبارها بهش گفتم

به بعد طلاق هم فکر کن بچه ات اگه با تو بمونه بی پدر میشه اگه با پدرش بمونه بی مادر مطلقه بودن هم چیز خوبی نیست خیلی بدتر از اون چیزیه که فکرشو بکنی

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
عیبسنش کافیە اگرخودت ازنظرت زیادەمثلا من یادمە اززز نوجوونی تایپم مرد سن بالا بودە برا من مشکلی نیسو ...

بابام سن رو عیب نمیدونه چون معتقده منم سنم بالاست و دیگه کسی پیدا نمیشه منو بگیره

ولی در کل اختلاف سنی زیاااد شاید تو فکر جالب باشه اما تو واقعیت مشکلات زیادی به بار میاره

به زور یه جلسه اومد خونه مون حرف بزنیم انگار زیر دستش بودم همه چی رو تعیین میکرد

حجاب چقدر باشه

کجا زندگی کنیم

از منم نمی پرسید

به جز سن زیادش مغرور و خود شیفته هم بود

نه واقعا براهمه اذیت کننده استیکاری کن میل جنسیش کم بشه دارویی غذاییکافوری چیزی حداقل از نفرتت خیلی ...

چی بدم بهش؟

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

نه واقعا براهمه اذیت کننده استیکاری کن میل جنسیش کم بشه دارویی غذاییکافوری چیزی حداقل از نفرتت خیلی ...

شوهر ایشون اصلاً نرمال نیست هر روز اصلاً نرمال نیست مرد ۳۵ ساله رفته به مادرش گفته زنم هر روز با من رابطه نداره

💍💒💳♾💙❄☃️  لایک نکن🚗 نظر من فقط برای اسی نه برای بقیه 

بابام سن رو عیب نمیدونه چون معتقده منم سنم بالاست و دیگه کسی پیدا نمیشه منو بگیرهولی در کل اختلاف سن ...

تن ندی به ازدواج

من میتونم بابات و راضی کنم

مادر منم مثل شما بود تا آخرین لحظه مرگش بابامو دوست نداشت جفتشون خیلی اذیت شدن اگه واقعا دوسش نداری ...

منم مثل شما فرزند این خانواده بودم منم حرف شما را زدم اگه واقعاً دوسش نداری بهتره بری

💍💒💳♾💙❄☃️  لایک نکن🚗 نظر من فقط برای اسی نه برای بقیه 

مادر منم مثل شما بود تا آخرین لحظه مرگش بابامو دوست نداشت جفتشون خیلی اذیت شدن اگه واقعا دوسش نداری ...

مادر تو دوست داری ؟