2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 206368 بازدید | 2360 پست
نه اصلا نمیخوام درست بشه حرف که میزنه حالم بد میشه

من کارورز روانشناسیم نشونه های افسردگی داری برو مشاور صحبت کن از دردات بگو خوبی ها و خوشی ها رو بنویس بزار جلو چشمت به عنوان زنی که طلاق تجربه کرده و سختی بعد طلاق کشیده بهت میگم به خودت بیا بخاطر خودت بچت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشد اخر

بچه ش رو سقط کردم ، وقتی خودش فهمید دوید رفت به ننه عفریته ش گفت اومدن تو جمع گفتن خب معلومه بچه تو نبوده که رفته انداخته ...شبش خونریزیم خیلی شدید شد تو اتاق ناله میکردم و گریه میکردم ، پشت در ، تو هال مامانش غذا آورد براش دوتایی نشستن خوردن صدای قاشق و بشقابشون تو گوشمه 😔😭 بعد دیدم صدا قطع شد. سفره رو جمع کردن و رفتن خونه ش تا فرداش نیومد. منم تا تشک تخت هم خونی شده بود ، فاصله مون یه در اتاق بود نپرسیدن حالت چطوره . 

بیست روز بعدش همون وسایلمو جمع کردم ، رفتم درخواست طلاق دادم و سوار اتوبوس شدم رفتم خونه بابام و بعد از سه سال کشمکش بدون هیچ مهریه ای جدا شدم 

دوسش ندارم متنفرم ازش تو رابطه هیچکس نمیتونه درک کنه منو😭😭

بخاطر سنته

بهتره یکم عاقلانه و پخته تصمیم بگیری 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

باورت میشه ارزوم اینه بره با دیگران نزدیک من نیاد؟لعنتی شانس من اینجوریه

تو عین منی

حتی خودم یکی دو مورد براش پیدا کردم، ولی نشد

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
بچه داری؟

دو تا پسر

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
محبتش روانیم میکنهحتی طرز ابراز علاقه شم دوست ندارم هیچکس متوجه درد من نمیشه

آخ آخ تو خوووودددد منییی