2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 206296 بازدید | 2360 پست

📝

تو استوری‌ها از دوستانم پرسیدم؛ ”اونهایی که خیلی وقته ازدواج کردن به اونهایی که تازه ازدواج کردن چند تا توصیه خوب بکنن!“

دوستی نوشت؛ بقیه از روو دست تو رفتار مناسبت با شریک‌ت رو یاد می‌گیرن.

+ پیش خانواده، فامیل و… با صدای بلند ازش دفاع کن و تو خلوت و با صدای آروم گِله!

دوست دیگری نوشت؛ مشکلات‌تون رو تا جایی که میشه به خانواده‌ها انتقال ندید

+ شما شاید یادتون بره! ولی پرونده تا ابد تو ذهن اونها بازه و وقتی پای خانواده رو وسط می‌کشید، بحث دو نفره تبدیل میشه به درگیری چند نفره.

نوشته بود؛ تا می‌تونید حرف بزنید. از احساساتتون، از تنش‌هاتون، از تعارضات‌تون و از حس و فکری که به ذهنتون میاد! 

+ وقتی حرف نمی‌زنید ذهن قصه خودش رو می‌سازه و همیشه هم بدترین سناریو رو برمی‌داره.

می‌گفت؛ چیزی که انتخاب کردی رو زور نزن عوض کنی!، یه سری تغییرات کوچیک اتفاق میفته، اما اساسی نه!

+ رابطه‌ای که در اون یکی نقش مربی می‌گیره و دیگری میشه شاگرد!، فارغ‌التحصیلی نداره.

نوشته بود؛ فقط و فقط احترام...

+ احترام مثل آبه، جون میده به رابطه و نباشه حاصلخیزترین خاک هم بی‌فایده‌ست. عشق بدون احترام مثل گل بدون آب می‌مونه که دو روز اولش قشنگه و فرداش پژمرده میشه.

نوشته بود؛ اگه هنوز بین همسرت و خانواده‌ت گیر می‌کنی!، فقط متاهل شدی. بزرگ نه!

+ بعد از ازدواج اول همسرت، دوم همسرت، سوم اگر فرزندی بود و در نهایت چهارم خانواده مبدا در اولویته.

می‌گفت؛ بد خانواده‌تون رو به همسرتون نگید و بد همسرتون رو به خانواده‌تون نبرید!

+ نخواسته جبهه‌ها ساخته میشه و جنگ سرد بدون صدا وارد زندگی‌تون میشه. به جای ساختن جبهه دو طرفه، بذارید مرز احترام سرجاش بمونه.

عزیزی می‌گفت؛ مسائل حل نشده رو به امون خودش رها نکنید!

+ مشکلات حل نشده فراموش نمیشن!، میرن پس ذهن و ته قلب و یه روز تو بدترین لحظه‌ها بالا میان. یه وقت خالی تو یه فضای عادی بشینید چند کلام در موردش حرف بزنید.

می‌گفت: تجربه به من نشون داد که؛ تا وقتی مسائل اساسی دارید که حل نشده، بچه نیارید به نفع همه‌ست!

+ بچه بیارن درست میشن! یه افسانه قدیمیه. با حضور بچه مشکلات بیشتر و پیچیده‌تر میشن و بچه؛ پایان دعواها نیست!، شروع نوع دیگه‌ای از تعارض‌هاست.

و در نهایت نوشته بود که؛ عاشق بودن یه چیزه و شریک بودن یه چیز

عشق احساسه و شراکت تمرین. از همین الان تمرین شراکت کنید. شراکت در کارهای خونه، کارهای بیرون، تصمیم گرفتن، بودجه‌بندی کردن و حتی قهر و آشتی...

👤دکتر امید امانی

دوسش ندارم متنفرم ازش تو رابطه هیچکس نمیتونه درک کنه منو😭😭

چرادمن میتونم درکت کنم خود همسرمو دوست دارم ولی از رابطه باهاش حالم بد میشه از صدای نفسش اعصابم به هم میریزه از این صداها که در میراره اوقم میگیره 

بعدش که میزم حمام دلم میخواد با سنگ پا درشو از بدنم پاک کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم پسرم اذیت باشه سر خورده بشه اضطراب داشته باشه

یکیشون کلاس دوم، یکی یازده ماهه

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
چرادمن میتونم درکت کنم خود همسرمو دوست دارم ولی از رابطه باهاش حالم بد میشه از صدای نفسش اعصابم به ه ...

منم😭😭

آرزو میکنم تموم شه 

همش میخواد قرص بخوره نمیذارم 

هر دفعه گریه میکنم بدون استثنا

📝

هنر والدگری 

جنگ هم که شد، اولین کاری که کردم مرتب کردن خانه بود. سختی که می‌آید، خانه باید مرتب باشد. 

خانه خط مقدم است. چه در جنگ، چه در مشکلات و چالش‌ها و چه در جدال‌ها و کشمکش‌ها. خیالت از خانه که راحت باشد، پناهگاه که داشته باشی، راحت‌تر می‌توانی به بقیه مشکلات زندگی‌ات فکر کنی.

من در روزهای خوب و آرام زندگی خیلی به مرتب بودن خانه دقت نمی‌کنم. آنقدر همه چیز خوب هست که شلوغی گوشه هال به چشم نیاید و کاری با آن نداشته باشیم ولی وقتی مشکلات از جای دیگر سرریز کرده‌اند، تحمل شلوغی کابینت و لک زعفران کار راحتی نیست. می‌شود پر کاه روی شتر که او را زمین می‌زند.

مشکلات مال مامان و باباست. بچه‌ها دنیای خودشان را دارند. خانه باید امن باشد، روتین‌ها باید به جا باشد، زندگی باید جاری باشد حتی اگر مامان و بابا دارند زیر باز مشکلات‌شان دست و پا می‌زنند.

هنر والدگری فقط غذا دادن و مراقبت و آموزش کنترل خشم نیست. باید بتوانی گرمای خانه را متعادل و قابل زیست نگه داری. باید مراقب احوالات خودت و بچه‌ها باشی که خیلی نوسان شدید نداشته باشد. خودت نوسان‌ها را به جان بخری و یک جریان متعادل به خانه بدهی.

خانه توی سختی‌ها باید امید اول و آخر باشد. چی بهتر از آب خنک توی گرمای تابستان و تخت مرتب بعد یک روز شلوغ و لباس‌های شسته شده برای یک روز تازه؟! 

همین مراقبت‌های کوچک گاهی ما را از مرز فروپاشی عقب می‌راند. گاهی فشار مشکلات آنقدر زیاد می‌شود که زورت به هیچ چیز جز سابیدن کف سینک و برق انداختنش نمی‌رسد. 

زندگی را باید ادامه داد، مخصوصا با بچه‌ها و بخاطر بچه‌ها. زندگی را باید با همه سختی‌ها و فشارهایش با تشریفات برگزار کرد. اولین و آخرین فرصت ما برای زندگی همین روزهایی است که سپری می‌کنیم، حتی با وجود سختی.

کلاس دوم درسش خوبه؟ببخشید تروخدا میپرسم

آره شاگرد زرنگه خدا رو شکر

پسرت چند سالشه؟

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
منم😭😭آرزو میکنم تموم شه همش میخواد قرص بخوره نمیذارم هر دفعه گریه میکنم بدون استثنا

من نمیزارم بفهمه چون اون تقصری نداره مشکل منم 

ولی وقتی اسپری و کوفت و مرگ استفاده میکنه که طولانی تر بشه وایییییییی میخوام بمیرم

چرا عزیزم مگه همسرتون چکاره کرده بود که اینقد ازش متنفر بودید

مادرم که فوت کرد بابام هم تقریبا ولمون کرد ، منم ۱۹ سالم بود به شدت ترسیده و بی پناه بودم. یکی آشناها پیش مادر این مردک تعریف کرده بود که یه دختری هست ثواب داره بیایید بگیریدش برای پسرتون که تازه یه زن هم طلاق داده بود چندماه پیشش! اومدن و هی گفتن مث دختر خودمون میمونی و ... چون سابقه خانوادگی خیلی خرابی داشتن و یه دختر با شرایط نرمال کسی بهش نمیداد. من مجبور شدم. روز عقد محقر محضریم آخونده گفت اینجا رو امضا کن من اشتباهی میخواستم اونطرف رو امضا کنم جلو همه لگد زد تو پام ! آخونده خجالت کشید سرش رو انداخت پایین 😔😔😔

من نمیزارم بفهمه چون اون تقصری نداره مشکل منم ولی وقتی اسپری و کوفت و مرگ استفاده میکنه که طولانی تر ...

مال منم نمیفهمه فکر میکنه خیلی خوشم میاد 

منم نمیذارم 

همش میگم دکتر گفته عفونت میاره 

قرص هم واسه خودت ضرر داره