2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 185128 بازدید | 2360 پست

میفهممت

اینا که گفتی اصلا ربطی ب قیافه نداره

منم تقریبا اینطوریم 

شوهرم سنش زیاد نیست ولی سختی زیاد کشیده رفتاراش مثل شوهر شماست

خودم مجبورش کردم باب میلم لباس بپوشه، اسپرت جوانانه

حالا من تو اجتماعم کلیم پیشنهاد از طرف پسرای جوون دارم که واقعا تایپمن😂😂 یمدت مثل تو باهاش بدخلقی میکردم دعوا میکردم

الان هروقت عصبانی یا ناراحت میشم به یاد این میفتم که برگردم خونه بابام، همین پسرا اطرافم هستن ولی نه برای ازدواج و رابطه پایدار، همع رابطه دو روزه و بکن در رو میخوان، دوستام درسته دارن عشق و حال میکنن و پسربازی، ولی ارزوشونه یکی بیاد بگیرتشون، خودشون از اینهمه با همه بوون خسته. شدن

بع این فک میکنم که شوهرم مثل شوهر دخترخالم خیانت نمیکنه، که ی زن دیگه بیاد شاخ بشه برام، کار میکنه پول میاره مثل داداشم نیست که زن و بچش به زندگی من غبطه میخورن 

دست و دل بازه، اذیتم نمیکنه دست بزن نداره، خالصانه داره برای زندگی زحمت میکشه

برم که چی بشه؟ بچم یتیم بشه؟ تو این دنیا با پدر و مادر زندگی کردنم سخته چه برسه از هم جدا شده باشن

برم که بچم بره زیر دست مادرشوهر پیرم؟ برم که بچم حسرت به دل بشه؟ شوهرم چه گناهی کرده؟ پاک و خالصانه برای زندگی زحمت میکشه و انتظارش فقط یه روی خوش و خسته نباشیده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زن افسرده که بهش محبت نمیکنه چه فایده ای براش داره

تو خودت باید شروع کنی به درمان

خودت باید بری پیش روانشناس بگی

من شرایط اینه

زندگیم اینه

خودم اینجوریم

شوهرم اینجوریه

شاید دارو لازم باشه

شاید نباشه

شاید اونم لازم باشه بیاد 

همیشه اخرین راه و آخرین گزینه جداییه...

اصلا تلاش کردی برای درست شدن زندگیت؟

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

اصلا هیچ تلاشی نکردم

خب پس از چی مینالی؟

یه کاری بکن 

یه حرکتی بزن

نشد بگو نمیخوام

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

چقد بد حرف میزنی میره چیه خدا نکنه

بد حرف نمیزنم.

دارم بهت زنهار میدم. دلسوزت هستم که دارم عاقبتت رو بهت میگم...

اگر اذیتت کرده بود حق میدادم بهت.

اما پول ریخته به پات

محبت میکنه

خیانت نمیکنه

دوستت داره

و باهاش بی‌محبتی...

به گداییِ مخبت میافتی...

باور کن... اگر مثل من آرزو داشتی شوهرت فقط جواب سلامت رو بده، قدر شوهرت رو میدونستی... اونوقت من، براش فرش زیر پا شده بودم. با اینکه تحصیل‌کرده و شاغل و با اصالت هستم...

اونقددددر دوستش داشتم...ولی مثل سوسک فاضلاب رفت هپونجایی که لیاقتش بود

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
همه میگن مرد محترمی هست اما من حالم بهم میخوره از این محترم بودنش شبیه بابابزرگ هاست

گلم این حسی که داری به خاطر تفاوت سنی زیاد بینتونه حتما یه مشاوره برید به خودتون بگین ۶ سال پیش چرا جواب بله دادم خوبیای همسرتون و به خاطر بیارید تا بتونین احساس آرامش و خوشحالی کنین

دوست گرامی احتمال داره شما دچار افسردگی باشی از دارو نترس اگر لازم باشه با مشورت دکتر چیزی تجویز میکنه که بهت اسیب نزنه اگرم دارو نخواستی به راحتی نوروفیدبک انجام بده حالت خیلی خوب میشه از این حالت ناراحتی در میای فکرت درست کار میکنه اونوقت ببین ایا این موضوع درست شدنی هست یا خیر اونوقت میفهمی ایا واقعا ازش متنفری یا اینکه به خازر افسردگی غم ناراحتی یا خلق پایین شوهرتو دوست نداری اونوقت با منطق و با فکر باز تصمیمت رو بگیر اینجوری خودت اطمینان پیدا میکنی که ایا تصمیمت واقعیه یا نه ..وقتی ذهنت اروم شد حالت خوب شد میفهمی چیکار کنی نترس اینحوری ادامه نده برو یه جا نوروفیدبک رو امتحان کن