2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 226092 بازدید | 2360 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد محبت میکنه که حالم بهم میخوره یه ریز هزار بار وقتی سرکاره زنگ میزنه

عزززمن بدت بیاد یا نه. کاملا مشخصه ک مشکل از خودته. 

اگه هم واقعا راست میگی و فقط میخوای پسرت خوشبخت بشه راهش اینه ک ارتباطتو با همسرت درست کنی.وگرنه پسرتو میشونی جا همسرت و تربیت بچه تم خراب میکنی

اینجوری اون مرد بیچاره هم داری اذیت میکنی.چیکار کنه دیگه بدبخت؟ همه زنا ارزوشونه ک شوهرشون سرکار زنگشون بزنه. 

خدا نجات مون بدهمن موندم جدا بشم یا نهجدا بشی هزار تا مشکل هست جدایی از بچه گرونی وو...

سخته جدایی مهریه هم که نمیدن کاش بدن بریم خونه بگیریم شوهر من دخترمم نمیده مطمئنم جونشون به هم بنده

همه میگن مرد محترمی هست اما من حالم بهم میخوره از این محترم بودنش شبیه بابابزرگ هاست

خب ۶ سال قبل که زنش شدی بابابزرگ نبود الان شده بابابزرگ! 

شما بهتره طلاق بگیری هر کدوم برین پی زندگی خودتون

پسرت بزرگ میشه نگاهتم نمیکنه 

بچسب به زندگیت شوهرت خوبه ناشکری نکن 

خودتم سنت کم نیست یک زنی با چند تا زایمان طلاق هم بگیره پیرمرد با چند تا بچه میاد سراغت بشی کلفت بچه هایش 

ساده نباش دلتو نرم کن شوهرتو دوست داشته باش 

نگذار الکی الکی زندگیت تباه بشه 

نگاه کن زن ها شوهرشون خیانت می‌کنه کوتاه میان شوهر تو که کاری نکرده 

نمیده

حق داره

اینطور که من فهمیدم 

شرایط کلی زندگیتون خوبه حالا جزییاتشو نمیدونم

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!