2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 226164 بازدید | 2360 پست
میفهممتاینا که گفتی اصلا ربطی ب قیافه ندارهمنم تقریبا اینطوریم شوهرم سنش زیاد نیست ولی سختی زیاد کشی ...

شما چه اصراری داری بگی همه ی پسرها مجرد دنبالت هستن پیشنهاد میدن قطعا خودت همچین اجازه ای میدی با افتخار هم تعریف میکنی شرم و حیا نداری؟؟؟چرا همچین چیزی برای بقیه پیش نمیاد؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم عزیزم 🥲🥲🥲

ممنون ولی من الان ارامم و عذاب وجدان ندارم.

ولی تو بعدا خیلی خیلی روزهای بدتری رو تجزبه خواهی کرد اگر به خودت نیای!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

اسی تو آینده منی

یه ماهه خواستگار اومده ۳۵ سالشه

فکرش رفتارش قدیمیه

روی حجاب حساسه میخواد مثل زنای پیر مانتو زیر زانو بپوشم ارایش نکنم

من نمی خوام

بابام به زور میگه باید بری

چون شغل دولتی داره زمین و ماشین داره

از هیچیش خوشم نمیاد فقط قدش به دلم نشست که بلنده

منم ۲۴ سالمه

میگم سنش زیاده میگه سن تو هم کم نیست از این به بعد خواستگار از این بهتر برات نمیاد دختر هر چی بگذره خواستگاراش کمتر میشن

میگه یه عیب قانع کننده به جز سن بگو😭😭😭😭

شما چه اصراری داری بگی همه ی پسرها مجرد دنبالت هستن پیشنهاد میدن قطعا خودت همچین اجازه ای میدی با اف ...

قشنگ مشخصه سندرم خودشیفتگی داره از اینا که یه مرد بهشون سلام می‌کنه میرن میگن مرده عاشقم بود و میخواست پیشنهاد بده 

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

اسی تو آینده منییه ماهه خواستگار اومده ۳۵ سالشهفکرش رفتارش قدیمیهروی حجاب حساسه میخواد مثل زنای پیر ...

تاپیک منو نشونش بده 

شماره بابات بده خودم باهاش صحبت کنم 

هر روز دارم میمیرم ولی خاک نمیشم 

همه روزگارم شده گریه

اسی داداش و زن داداش منم همینقدر فاصله سنی دارن با اینکه بعد از دیدار اول داداشم جواب منفی داد ولی اون گفت نجابتش را دوست دارم و دوباره رفتیم برلش 

خیلی هم همو دوست دارن یه پسر 12 ساله هم دارن 

پس همیشه تفاوت سنی مشکل آفرین نیست 

ببین بیشتر ناراحتی چرا نظرت را اهمیت ندادن

تاپیک منو نشونش بده شماره بابات بده خودم باهاش صحبت کنم هر روز دارم میمیرم ولی خاک نمیشم همه روزگارم ...

منم هر روز گریه میکنم

قبول نمیکنه

میگه دیگه چی از زندگی میخوای 

شغل خوب خونه ماشین

خانواده آروم

قیافه اش عیب و ایرادی نداره

یه ماهه حالت خفگی دارم

با پسره حرف زدم چون ۱۰ سال ازم بزرگ تره اصلا حسی بهش ندارم 

حالا تو شانس اوردی شوهرت مهربونه 

این پسره مغرورم هست از اونا که حرف حرف خودشه

قشنگ مشخصه سندرم خودشیفتگی داره از اینا که یه مرد بهشون سلام می‌کنه میرن میگن مرده عاشقم بود و میخوا ...

کل تاپیک هاش همینه یه نگاه کردم اکتفا به این کامنت نکردم اصلا امکان نداره همه ی پسرهای مجرد بهش هانی پیشنهاد  رابطه دادن ما هم زن متاهلیم همچین چیزی برام پیش نیومده 

انقد محبت میکنه که حالم بهم میخوره یه ریز هزار بار وقتی سرکاره زنگ میزنه

فک کنم محبت زیادی شما اینجوری شدی یا به اصطلاح خوشی زده زیر دلتون میگین محدود نمیکنه ، محبت میکنه یه ریز خب دختر جان دردت چیه 

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️