2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 282581 بازدید | 2359 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه راهکاری دادم من !؟ راهکار دیدی تو از من ؟ میگم ناهار و شام بده به اون بدبخت راهکاره بدیه ؟ 😂

با یه لحن بد و انگار اجازه نداره حالش بد باشه باهاش صحبت میکنی 

حال بدش دست خودش که نیست 

حتما شوهر بدی داره، یا افسردکی بعد زایمان گرفته که اینطوریه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

عزیزم 

من با این مورد شما رو هم خودم داشتم و هم چندین بار برخورد کردم. دوستهایی داشتم که به همین دلیل جدا شدن و بعد پشیمون شدن‌. آخرش شوهراشون خسته شدن و طلاقشون دادن و الان بعد از ۵ـ۶ سال مردهای دیگه رو دیدن و فهمیدن چه همسر خوبی داشتن..اشتباه نکن..با مشاوره مشکلت حل میشه 

چیشد که دوسش نداری؟مثلا چه حسی بهش داری؟

نمیدونم والا

یک دعوا داشتیم مقصر خانوادش بودن بعد اون دیگه متنفرم ازش

هرچند محبت کرد جبران کرد طلا خرید و..... ولی دیگه حسی بهش ندارم

نه نفرت نه عشق

هم خونه انگار هست تو رابطه هم چشم می‌بندم فکرم می‌زارم تو این ک فردا می‌خوام مثلا چیکار کنم تا تموم شه هی هم غر میزنم بس دیگه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

به عنوان زوج درمانگر بهت میگم ،اگه اینده ی پسرت برات مهمه و دوست داری خوشبخت باشه و با یک عالمه تریگر و طرحواره ی منفی بزرگ نشه ،باید رابطه با همسرت اوکی باشه ،محاله حال رابطه ی زن و شوهر خوب نباشه و حال بچه خوب باشه ،تو این شرایط شاید بتونی بچه ی موفق تربیت کنی اما سالم خیر پس زوج درمانی رو بزار اولویتت

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

عزیزم شوهرت باتوجه به چیزهایی که راجع بهش گفتی معلومه که آدم خوبیه عزیزدلم میدونی که چه زندگی ها باخیانت ازهم پاشیده شده قربونت برم میدونم سختته ولی یادت نره تو زنی وازپس همه چیز برمیای

من خودم هم این مشکل رو داشتم..همه میگفتن همسرم خوبه..اما من دوسش نداشتم و پشیمون بودم از ازدواج ..سالها هم تلاش کردم جدا بشم..و مثل شما یه پسر دارم..بعد که زندگی دوستام که مثل خودم بودن رو دیدم ..رفتم مشاوره و الان کاملا راضی هستم..بیرون هیچ خبری نیست..مرد درست و حسابی کم هست...برو مشاوره درست میشی...بچسب به زندگیت..رابطه جنسی هم جزیی از زندگیه ..مشخصه همسرت دوستت داره که بهت زنگ میزنه و محبت می‌کنه..منم همسرم همینطور بود و متنفر بودم از ابراز علاقه اش..مشاوره رفتم و زندگی بقیه رو دیدم 

مدلشو دوس ندارم

پس خدا عدابت میده ناجووور

ببخشید که اینو میگم... پسرت هم میره و منت کشِ همین شوهر خواهی شد!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خدا نجات مون بدهمن موندم جدا بشم یا نهجدا بشی هزار تا مشکل هست جدایی از بچه گرونی وو...

بچه پسره یا دختر 

چند سالشه

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

پس خدا عدابت میده ناجووورببخشید که اینو میگم... پسرت هم میره و منت کشِ همین شوهر خواهی شد!

چقد بد حرف میزنی 

میره چیه 

خدا نکنه 

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره