2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 224667 بازدید | 2360 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش قضاوتم نکنی من هرگز نه ب کسی دیگه فکر میکنم نه فکر خواهم کرد تنها ادم جهان من پسرمه جز اون هیچکس ...

عزیزم بی شک اینا نشونه افسردگی هست. خودت برای خودت کاری کن.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

از دور هیچ مشکل حادی نیست از نزدیگ حس میکنم دو تا دست رو گلوم داره خفه م جیکنه

عزیزم حتما برید مشاوره. همسرتون هم باید رفتارش رو متعادل کنه.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

شاید برم روانشناساما تنها

چرا تنها؟! همسرت اگه رفتارش رو درست کنه حست خیلی بهتر میشه. 

عزیزم خداروشکر

اسی تا دیر نشده یه تغییری بده به خودت.اگه دیر بشه اونی که ببازه مطمئنا تویی.زنذگی دو حالت داره یا ادامه میدی با خوب با بد با هر چی وفق میدی خودت رو یا نمیتونی جدا میشی .ولی این که تو داری ادامه میدی هیچکدوم نیست

عزیزم خدا حفظشون کنه منم جوونم به پسرم بستخ ست

مادر همینه  فقط حتما بروپیش مشاور جایی زندگیت از دست نده ببین از من خواهر بزرگتر داشته باش فقط اخلاق اخلاق  اگه خوبه نکات مثبت ببین تا یواش یواش مهرش به دلت بشینه