2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 240342 بازدید | 2360 پست
۵ تا صفحه فقط خوندم چقدر لوسی اه

اینجا معمولا تاپیک های پر بازدید رو جوری میزنن که رو مخ باشن کاربرا تعجب کنن یا عصبی شن بع حرف بیان😂 منم عصبی شدم از رفتارش با شوهره 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیگم داری خیانت میکنی میگم شوهرتو نمیخوای چون دوست داشتی کسی بیاد ک امروزی باشه ن صرفا فلانی ن ...

فکر نکنم تا الان هیچ کمبودی براش باشه. 

نمیدونم بقیه شو

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

اسی منو یاد خودم میندازی ۱۸سال از اون روزی که رفتم گذشته یه زندگی دیگه تشکیل دادم ولی سوختنش موند بر ...

ازدواج اولتون نثل من بود،

قربونت برم من

خدا نکنه عزیزم حیفم اومد این زندگی قشنگ با بی محبتی شما بگذره یروزی بخودت میای میبینی سنی ازت گذشت پیر شدی  منم  چن بار بخاطر این کتک زدن هاش خواستم جدا بشم ولی طلاق نمیداد و بچه داشتم میدونستم بچه رو نمیده  

افسردگی گرفتی منم سر بچه دومم همین طور شدم الان از شوهرم بدم میاد زیاد، بهش علاقه ندارم دلسرد شدم از ...

بچه ها حالشون خوبه؟

خدا نکنه عزیزم حیفم اومد این زندگی قشنگ با بی محبتی شما بگذره یروزی بخودت میای میبینی سنی ازت گذشت پ ...

چند سالشه

ممنون از وقتی ک گذاشتی برام خیلی آرومم میکنه حرفات

برات دعا میکنم هر چه زودتر به روزهای خوب با هم بودن  برگردی واقعا حیفه این روزهای جوانی و زندگیتون هست تا میتونید استفاده کنید 

اسی مشکل حادی نداریشوهرت بامحبت و پولدارم هسخیانتکارم نیست کاز زندگی چی میخوای واقعادیوونه شدی دختر؟ ...

از دور هیچ مشکل حادی نیست 

از نزدیگ حس میکنم دو تا دست رو گلوم داره خفه م جیکنه

ازدواج اولتون نثل من بود،

تا حدودی ولی من با عشق ازدواج کردم ولی ایشون خودشو مثل الان تو بالا گرفت هر محبت رو گذاشت پای آویزون بودن من ولی یه روز واسه همیشه خودمو و بچم رو برداشتم و رفتم .به قول خودش فکر میکرد بر میگردم ولی ۱۸ساله نشسته به این امید پشیمون شد تازه به قول خودش فهمید چی رو از دست داده ولی دیر شده بود 

تا حدودی ولی من با عشق ازدواج کردم ولی ایشون خودشو مثل الان تو بالا گرفت هر محبت رو گذاشت پای آویزون ...

عزیزم 

متاسفم 

حال بچه خوبه؟

نه معمولیدیونه ست میگه تو خیلی قشنگی کسی دیگه به چشمم نمیاد ۱۶۵ ۶۸ ۶۹

بچه مدرسه ای چرا با روان بقیه بازی میکنی؟؟خدا ازتون نگذره چند تا پیج دارید؟؟با هرکدوم یه داستان جدید