2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 293917 بازدید | 2359 پست
عزیزم من خوب درکت میکنم ،همسر منم اخلاقای قدیمی خیلی داره و با اخلاقاش کاری کرده که من واقعا ازش بدم ...

چیکار میکنی که تحمل کنی ؟

بچه دارید؟

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

حوصله نداشتم بگم

تو حوصله نداشتی بگی ولی همین لحن حرف زدنت اون و ناراحت میکنه ، چقد خودخواهی 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی خب زودتر جدا شو ، چرا اون ادمو معطل خودت کردی؟

طلاق  نمیده 

بابام مانع جدایی بود که روحش شاد 

مامانم  و داداشام پشتمن 

طلاق نمیده

بهش میگم نکن فکر میکنه ناز میکنم

ببرش مشاوره یکم غرور و سیاست یادش بده تمرین کنه بهتر بشه

از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش 
تحمل همسرم حفظ فاصله ازش خوشبختی پسرم

اینا وهله دوم 

مهم تر از همه خودتی 

تو باید حالت خوب باشه که بتونی مادری کنی

تو جامعه ما همه میگن مادر که شدی خودتو فراموش کن ولی من برعکس همه میگم حتی تو این شرایط هم خودتتتتتت رو الویت قرار بده....

نمیگم از بچت بگذر، به هیچ وجه 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

من نمیدونم فقط اینو نمیخوام

عزیزم گوشی که دستت هست به جای رفتن تو اینستا و شبکه های اشغال و مقایسه کردن با زندگی خودت یکم مطالعه روانشناسی کن ببین دردت چیه.

تراپی برو و یکم رو خودت شناخت پیدا کن.

الان از همسرت بدت میاد چون بهت توجه داره اگع یه ماه فقط بهت نگاه نکنه می بینم که چطور به التماس و دست و پا زدن می افتی.

شما خودت هم خودت رو نمی شناسی.جوان و خام و بی تجربه هستی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اینا وهله دوم مهم تر از همه خودتی تو باید حالت خوب باشه که بتونی مادری کنیتو جامعه ما همه میگن مادر ...

دیگه چیزی از من باقی نمونده

دیگه گفتم دیگه یا با همین فرمون ادامه بده چون به هیچ عنوان نمیتونه نقش بازی کنه و بره سمت کسی که دوس ...

ولي خب ميتونيد هم پيشنهاد بديد يه مشاور خوب هم بره يه تلاشي بكنه بلكه درست شد حداقل ميكه براي زندكيم تلاشم رو كردم كاش به خواهرتون هم بكيد مشاور بره جيزي كه از دست نميده نهايت همينه اوضاع ديكه

دیگه گفتم دیگه یا با همین فرمون ادامه بده چون به هیچ عنوان نمیتونه نقش بازی کنه و بره سمت کسی که دوس ...

منم دقیقا همین کار میکنم 

خودم نمی خوابونم بچه رو

۲۴ سنی نیست دختر خوب 

خودتو به اون راه نزن عه🤨

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

طلاق نمیده بابام مانع جدایی بود که روحش شاد مامانم و داداشام پشتمن طلاق نمیده

همینا رو ب خودش بگو 

بگو برام جذابیت نداری این زندگیو نمیخوام و اینا. توافقی جدا شیم بگو مهر هم کم میگیری یا میبخشی.

یا لااقل تو ک انقد حالت ازش بهم میخوره بزار شوهرت بره ی زن صیغه کنه. برای تو ک مهم نیس و حالت از شوهرت بهم میخوره پس بزار بره صیغه کنه دیگه ، ادم نیاز داره.

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

همه چی هست شما فقط افسرده ای. این حس و حال ها رو من زیاد تجربه کردم. فقط و فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ولي خب ميتونيد هم پيشنهاد بديد يه مشاور خوب هم بره يه تلاشي بكنه بلكه درست شد حداقل ميكه براي زندكيم ...

خواهر من سه جلسه رفته فداتشم مشاور هم نمیتونه براش کاری کنه 

تو زندگی عشق نباشه انگار هیچی نیست 

به قولی اگه طرف شاهزاده هم باشه اگه دوسش نداشته باشی حتی سرتاپاتو طلا کنه برات مهم نیست 

ولی اگه عاشقش باشی بوی جوراباش هم برات لذت بخشه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫