2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 182015 بازدید | 2360 پست
چقدر بی مهرو و محبتی اسیهر چه زودتر تمومش کن چون گناه داره شوهرت هم اخلاق داره به قول خودت هم پول دا ...

میخوام تمومش کنم 

قبل پسرم التماس کردم ی شب طلاق بده گفت نه 

من نمیدونم فقط اینو نمیخوام

ببین هیچ ادمی ایده ال نیست و هر شوهری ایرادی داره...  میدونم حق داری تو یه ادم هم سن و سال خودت میخوای که درکت کنه...  ولی بخدا همین ازدواج ها هزار بار موفق ترن بشین با خودت فکر کن دودوتا چهارتا کن الکی زندگی و برای خودت و بچت خراب نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگمدله دیگهخواستنش یه جور دردسرهنخواستنش یه دردسر دیگهشاید برات دعایی چیزی گرفتناز اول اینجوری بو ...

فامیل دوره 

از حتی قبل از اینکه خواستگاری بیان ازش متنفر بودم

انقد محبت میکنه که حالم بهم میخوره یه ریز هزار بار وقتی سرکاره زنگ میزنه

خب چرا این حسو بهش داری تو این چند سال تغییر نکردی   همه زنان عاشق توجه و محبت دیده شدن هستن  اونم که میگی همه این کارو می‌کنه دیگه چی میخوای مگر اینکه کنارش اذیتت هم بکنه 

همه میگن ایده الم هیچی نمونده ازم ولی یه زمانی هر جایی میرفتم از چهره ام بهترین تعریف هارو میشد الا ...

همه ادما کامل نیستن حتما  کم و کسری هایی هم تو داری ولی به روت نمیاره خودت داری خودتو میخوری و ذره ذره اب میکنی

انقدر پسش زدی که رفته به مادرش گفته 

شاید فاصله سنی اذیتت میکنه شبیه بابا بزرگها 

رو که میگی یعنی همسرت ویژگیهایی داره که دوسش نداری 

شاید دوس داری شاد و شنگول و سرزنده و ...باشه 

تصور دیگه ای داری از شوهر 

به نطرم یه کتاب در مورد تفاوتهای مردو زن بخون 

میتونه کمکت کنه 

بیخود داری با خودت لج میکنی 

با اجبار بوده و الان تصمیم گرفتی بچه دار شدی 

دیگه خودت نیستی 

بابد به مادرش بكه يا زنش؟؟

فکر کنم اولش به زنش گفته و اون قبول نکرده

خواسته مادرش نصیحت کنه که به نظرم کار منطقی ای نبوده

ولی بهر حال هرچی بوده نشون از استیصال آقا داره

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

خب چرا این حسو بهش داری تو این چند سال تغییر نکردی همه زنان عاشق توجه و محبت دیده شدن هستن اونم ک ...

محبتش روانیم میکنه

حتی طرز ابراز علاقه شم دوست ندارم 

هیچکس متوجه درد من نمیشه