2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 178324 بازدید | 2360 پست
الان بجه داري ميخواي بديختش كني فكر كردي نامادري براش مادري ميكنه؟ به خاطر بجت برو مشاور سعي كن رابط ...

بخاطر بچم خودمو سرگرم کردم دیگه حرف طلاق نمیزنم 

ولی قطعا نمیتونم هر شب باهاش رابطه داشته باشم  مثل قبل 

چون هم شب بیداری دارم هم انرژی ازم گرفته میشه 

هم مهم تر از همه دوسش ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چرا اینقدر ازش متنفری سه تا بچه آوردی دوتا سقط ویدونم داری بچه نمی‌آوردی بچه گانه داره تو اینجو ...

بمیرم واسش 

من تقدیرم پذیرفتم فقط تنها ارزوم خوشبختی پسرم

انقد محبت میکنه که حالم بهم میخوره یه ریز هزار بار وقتی سرکاره زنگ میزنه

یکم که سنت بالاتر بره و شوهرت بره جای دیگه نیاز های روحی و جنسی شو ارضا کنه ،دلت واسه این روزای خودت تنگ میشه

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

اون بجه جي ميشه انقدر خودخواه نباش اكه نميخواستي جند بار سقط و يه نوزاد يكبارش دست تو نبود دفعات ديك ...

اره لعنت ب من 

قبل اینکه عقدم کنه باید خودمو میکشتم که این روزا رو نبینم

برو همونجا بگو ولی مدرکشو که تایید شده بده یه نفر مطمعن نگه داره بعدها خدانکرده اگه نیاز،شد داشته با ...

آبجی میشه درخواست دوستیمو قبول کنی من استرس دارم چند تا سوال دارم خدا خیرت بده 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 
دست من نبود

چطور الان دست تو میتونی بپیچونیش تا حدی که ننه اش بیاد پادرمیونی یه سال پیش نمیتونستی چه حرف مسخره ای 

دختر جون بیرون خبری نیست برای شما با یه بچه 

دخترای آنچنانیش و همه چی تمومش هنوز مجردن 

بشین سر زندگیت ادا اطفار الکی هم نریز که دیگه از سنت گذشته 

اگر مرد خوبیه زندگیتو بکن درست و حسابی که طفلک بچه ات هم تو این مسخره بازیا آسیب روحی نبینه 

دو روز دیگه بره زن بگیره و خیانت کنه و شما هم بفهمی نه تو خونه ی شوهر جاته نه  خونه ی بابا و به دست و پا بیفتی دیگه فایده نداره ها 

حرفام رو مثل یه خواهر بزرگتر بهت گفتم

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
بمیرم واسش من تقدیرم پذیرفتم فقط تنها ارزوم خوشبختی پسرم

شما از اون زنهایی هستی که فقط خودتو قربانی و پا سوز زندگیت میبینی ولی در اصل اون بچس که توسط تو قربانی شده .

شما میگی دست تو نبوده در صورتی که دوتا سقط کم‌نیس بعد این طفلی اومده. اولی و دومی دست تو نبوده سومی هم دست تو نبوده😐

با حترام خیلی خودخواهی اگه شوهرتو دوسنداشتی پس قطعا پسرتم دوسنداری چون از وجود همون مرد اومده

جدا شو و اون مردو نجات بده 

چطور الان دست تو میتونی بپیچونیش تا حدی که ننه اش بیاد پادرمیونی یه سال پیش نمیتونستی چه حرف مسخره ا ...

بپیچونم یعنی هر شب روزی دو بار نه 

و گرنه به زور رابطه میخواد