2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 226235 بازدید | 2360 پست
راحت باش

دوستان من همسرم منو کتک زد رفتم پزشک قانونی 

حالا نمی‌خوام اون متوجه بشه 

ولی برام پیام اومده که پرونده در علت طرح تحقیقاتی مقدماتی قرار گرفته .

من نمیخام ادامه پیدا کنه 

این پیام یعنی چی باید چکار کنم 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم شوهرت خیلی هم خوبه ک اول با خودت حرف زده بعدم از مامانش خواسته نصیحتت کنهمرد هولی عین شوهر م ...

باورت میشه ارزوم اینه بره با دیگران نزدیک من نیاد؟

لعنتی شانس من اینجوریه

به اجبار بود نخواستم زجه زدم و فایده نداشت

متاسفم چه میشه کرد چطور محبتی ایجاد نشد اخلاق نداره ؟ 

از این به بعد سعی کن یه کم مهربون باشی 

اخه با یه بچه اگه درامد و خونه و پشتوانه نداری کم کم منجر به طلاق میشه و برات سخته

باورت میشه ارزوم اینه بره با دیگران نزدیک من نیاد؟لعنتی شانس من اینجوریه

تو حالت مساعد نیست. داری اذیت میشی . یه کاری برای خودت کن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

هیچ به ظاهر کار خوب داره پولم داره اما شبیه بابابزرگ هاساز اونا ک از این ایموجی ها استفاده میکنن😜😛 ...

منم ب شوهر میگم مثل پیرمردهایی دلیلی نداره بذاریش کنار

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

دوستان من همسرم منو کتک زد رفتم پزشک قانونی حالا نمی‌خوام اون متوجه بشه ولی برام پیام اومده که پروند ...

برو همونجا بگو ولی مدرکشو که تایید شده بده یه نفر مطمعن نگه داره بعدها خدانکرده اگه نیاز،شد داشته باشی 

پس محدودت میکنه؟ چطور شد ازدواج کردی

نه محدود نمیکنه 

خودم دلم نمیخواد دیگه برم بیرون 

منی که تو هر جمعی صدای خنده هام از همه بلند تر بود الان نهایت جایی ک برم خونه مامانم