2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 275204 بازدید | 2359 پست
آخ درکت میکنم. منم همسر کثافت سابقم به قدری لجن بوود. از بوش ، از صداش ، از همه چیزش متتتنفر بودم از ...

عزیزم حال دوستت خوب شد؟؟؟

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه داری

گفتم که دو تا پسر

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
وقتی بچه‌دار می‌شی، در واقع دنیا از تو یک گروگان داره.دردناکه....

من این جمله رو چند روز پیش استوری کردم 

مامانم خواستم بخورم

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

بمیرم برات عزیزدلم

خدا نکنه عزیزم

شوهر شما مسلما چنین ظلمی در حقت نمیکنه ولی در کل میفهممت . تنفر تبدیل به عشق نمیشه . میگی طلاقت هم نمیده . حیف از عمر و جوونی نازنینت 💔

خدا نکنه عزیزمشوهر شما مسلما چنین ظلمی در حقت نمیکنه ولی در کل میفهممت . تنفر تبدیل به عشق نمیشه . م ...

حیف صد حیف😭😭

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

چند سالشونه مشکلی ندارند الحمدالله؟

چطور؟

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
دوسش ندارم متنفرم ازش تو رابطه هیچکس نمیتونه درک کنه منو😭😭

من درکت میکنم عزیزم خودم تو این موقعیت نیستم ولی کمترین و حداقل ترین چیز اینه که زن مجبور نباشه رابطه زوری و با کسی که دوسش نداره رو تحمل کنه این حق شماست. رابطه بر خلاف خواست شما میشه تجاوز ولی فرهنگ عقب مانده فکر میکنه زن کالایی در دست شوهره و تجاوز شوهر رو درک نمیکنه

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.

📝

تو استوری‌ها از دوستانم پرسیدم؛ ”اونهایی که خیلی وقته ازدواج کردن به اونهایی که تازه ازدواج کردن چند تا توصیه خوب بکنن!“

دوستی نوشت؛ بقیه از روو دست تو رفتار مناسبت با شریک‌ت رو یاد می‌گیرن.

+ پیش خانواده، فامیل و… با صدای بلند ازش دفاع کن و تو خلوت و با صدای آروم گِله!

دوست دیگری نوشت؛ مشکلات‌تون رو تا جایی که میشه به خانواده‌ها انتقال ندید

+ شما شاید یادتون بره! ولی پرونده تا ابد تو ذهن اونها بازه و وقتی پای خانواده رو وسط می‌کشید، بحث دو نفره تبدیل میشه به درگیری چند نفره.

نوشته بود؛ تا می‌تونید حرف بزنید. از احساساتتون، از تنش‌هاتون، از تعارضات‌تون و از حس و فکری که به ذهنتون میاد! 

+ وقتی حرف نمی‌زنید ذهن قصه خودش رو می‌سازه و همیشه هم بدترین سناریو رو برمی‌داره.

می‌گفت؛ چیزی که انتخاب کردی رو زور نزن عوض کنی!، یه سری تغییرات کوچیک اتفاق میفته، اما اساسی نه!

+ رابطه‌ای که در اون یکی نقش مربی می‌گیره و دیگری میشه شاگرد!، فارغ‌التحصیلی نداره.

نوشته بود؛ فقط و فقط احترام...

+ احترام مثل آبه، جون میده به رابطه و نباشه حاصلخیزترین خاک هم بی‌فایده‌ست. عشق بدون احترام مثل گل بدون آب می‌مونه که دو روز اولش قشنگه و فرداش پژمرده میشه.

نوشته بود؛ اگه هنوز بین همسرت و خانواده‌ت گیر می‌کنی!، فقط متاهل شدی. بزرگ نه!

+ بعد از ازدواج اول همسرت، دوم همسرت، سوم اگر فرزندی بود و در نهایت چهارم خانواده مبدا در اولویته.

می‌گفت؛ بد خانواده‌تون رو به همسرتون نگید و بد همسرتون رو به خانواده‌تون نبرید!

+ نخواسته جبهه‌ها ساخته میشه و جنگ سرد بدون صدا وارد زندگی‌تون میشه. به جای ساختن جبهه دو طرفه، بذارید مرز احترام سرجاش بمونه.

عزیزی می‌گفت؛ مسائل حل نشده رو به امون خودش رها نکنید!

+ مشکلات حل نشده فراموش نمیشن!، میرن پس ذهن و ته قلب و یه روز تو بدترین لحظه‌ها بالا میان. یه وقت خالی تو یه فضای عادی بشینید چند کلام در موردش حرف بزنید.

می‌گفت: تجربه به من نشون داد که؛ تا وقتی مسائل اساسی دارید که حل نشده، بچه نیارید به نفع همه‌ست!

+ بچه بیارن درست میشن! یه افسانه قدیمیه. با حضور بچه مشکلات بیشتر و پیچیده‌تر میشن و بچه؛ پایان دعواها نیست!، شروع نوع دیگه‌ای از تعارض‌هاست.

و در نهایت نوشته بود که؛ عاشق بودن یه چیزه و شریک بودن یه چیز

عشق احساسه و شراکت تمرین. از همین الان تمرین شراکت کنید. شراکت در کارهای خونه، کارهای بیرون، تصمیم گرفتن، بودجه‌بندی کردن و حتی قهر و آشتی...

👤دکتر امید امانی