2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 250227 بازدید | 2359 پست
ازدواج اول من دقیقا اینطور بود از اول اجبار پدرم ، ینی با گریه بله دادم بعد از ۵ سال زندگی مزخرف ، م ...

بعدش خوشحال بودی؟

حسرت نداشتی 

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه دارید؟

آره عزیزم یه دختر س ساله

نگم از مشکلاتمون نگم از خانوادش اسیر آوردنم

نگم از بچه ننه ای بودنش که همه چیو تحویل مامان باباش میده 

تا بحث میشه سریع می‌زاره کف دستشون 

نگم از بی محبتیاش

نگم از دست بلند کردناش وسایل شکوندناش 

نگین از اینکه مشکلاتمون و مو به مو جاریم می‌فهمه 

و خیلی چیزای دیگه 

منم سه ساله جدا می‌خوابم ازش حس ندارم بهش همین چند روز پیش بود گفتم بهش که مرد نیستی طلاقمو ندی 

نه رابطه ای نه چیزی 

ولی بگم ازدینش خداشناسیش نمیزاره به لحظه از وقت نمازش بگذره خدا لعنتش کنه من راضی نیستم ازش خدا راضی نباشه ازش

ولی به تو بگم خواهرم قدر زندگیتو بدون حالا که بهت محبت می‌کنه

مردی که عاشق باشه صد بهتر از اینه که زن عاشق باشه 

الهی قربون دلت برم منبیا بغلم من بابام که می‌گفت عمرا نباید طلاق بگیری الان که فوت کرده خانواده و ...

خدا نکنه عزیزم 

هممون بلاخره تو زندگی هامون مشکلاتی داریم برا بعضی ها همواره میشه خوب پیش می‌ره برا امثال من شما هم ناهموار شده به کاممون تلخ زجرآور 

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

بعدش خوشحال بودی؟حسرت نداشتی

بعد از یک سال و نیم ازدواج مجدد کردم و واقعا راضی هستم . الان ۱۷ سال از اون جدایی میگذره اما من هنوز هفته ای نسیت بیاد و بره خواب نبینم که باز مجبورم با اون زندگی بکنم .

نباید ادم حرف خصوصی و ب مادرش بگه

دیگ نرفته بگه زنم بهم نمیده ک مادرشوهرتم زنه میفمه وقتی پسرش میگ زنم ازم سرد شده ینی چی

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید
آره عزیزم یه دختر س سالهنگم از مشکلاتمون نگم از خانوادش اسیر آوردنمنگم از بچه ننه ای بودنش که همه چی ...

عزیزدلم 

کاش مجرد بودیم

خدا نکنه عزیزم هممون بلاخره تو زندگی هامون مشکلاتی داریم برا بعضی ها همواره میشه خوب پیش می‌ره برا ا ...

واقعا 

روم نمیشه تو چشای مادر شوهرم نگاه کنم 

از اتاق بیرون نرفتم 

بعد از یک سال و نیم ازدواج مجدد کردم و واقعا راضی هستم . الان ۱۷ سال از اون جدایی میگذره اما من هنوز ...

کابوسه واقعا کابوس 

چجوری راضی شد طلاق ب ه